Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Kolona Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8441
Kolona FK Vilnius
Buratinas Tactiek Žirmūnai
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 45
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Smotarski rent richting de bal. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka passt de bal met de wreef. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız schiet op doel. Lankutis bokst de bal weg.

8e minuut.
Cutini rent richting de bal. Smotarski is nu in balbezit. Smotarski probeert naar een medespeler te passen. Tasasız rent richting de bal. Tasasız schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka verovert de bal door een tackle van achteren. Tasasız rent richting de bal. Tasasız geeft de bal voor. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lankutis probeert naar een medespeler te passen. Trešl kopt de bal weg. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kuskys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krupa is nu in balbezit. Cutini geeft de bal voor. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FK Vilnius 0:1

23e minuut.
Krupa passt de bal zonder na te denken. Vén is nu in balbezit. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén onderschept slim de pass. Vén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vén rent richting de bal. Vén draait met de bal, schiet en ... Waśko bokst de bal weg. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardengo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolona - FK Vilnius 1:1

25e minuut.
Lindanger rent richting de bal. Lindanger passt de bal met de wreef. Tasasız rent richting de bal. Kepenis rent richting de bal. Kepenis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dinka geeft de bal voor. Klungelig pakt del Solar de bal. del Solar onderschept slim de pass. Kepenis is nu in balbezit. Kepenis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Camino Tallón speelt de bal door. Daar is Krupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinka is nu in balbezit. Crespo kan de bal niet met de borst controleren. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Lankutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Krupa geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Trešl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trešl geeft een lange en hoge pass. Lankutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crespo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trešl neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 70%, FK Vilnius 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolona - FK Vilnius 1:1

46e minuut.
Cutini met een sublieme pass. Trešl rent richting de bal. Trešl geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kepenis geeft een hoge lob. Camino Tallón heeft problemen om de bal te vangen. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dinka passt de bal zonder na te denken. Tasasız is nu in balbezit. Usseglio onderschept slim de pass. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka geeft een hoge lob. Lankutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 53%, FK Vilnius 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolona - FK Vilnius 1:1