Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŽALGIRIS-2 FC Spyris
Normal Tactiek Nr.1
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


20e minuut.
Klungelig pakt Kolmykovas de bal. Piktužis met een sublieme pass. Česevičius rent richting de bal. Čagus verovert de bal door een tackle van achteren. Čagus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - FC Spyris 0:1

22e minuut.
Kriaučeliūnas passt de bal zonder na te denken. Meidus rent richting de bal. Meidus geeft de bal voor. Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mazys verovert de bal door een tackle van achteren. Kriaučeliūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Kriaučeliūnas geeft een hoge lob. Piktužis rent richting de bal. Piktužis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Piktužis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petrilionis de bal onder controle te krijgen. Stiklakis kopt de bal weg. Piktužis rent richting de bal. Piktužis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - FC Spyris 0:2

44e minuut.
Žemikis rent richting de bal. Žemikis geeft een lange en hoge pass. Stiklakis kopt de bal weg. Piktužis is nu in balbezit. Piktužis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Skvirskis komt het veld opgelopen. Babakinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŽALGIRIS-2 56%, FC Spyris 44%.
FC ŽALGIRIS-2 - FC Spyris 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tašlinskis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kriaučeliūnas passt de bal in één keer door. Meidus geeft een hoge lob. Piktužis is nu in balbezit. Stiklakis is nu in balbezit. Stiklakis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozmianas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kriaučeliūnas onderschept slim de pass. Kriaučeliūnas passt de bal met de wreef. Tašlinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Babakinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašlinskis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Inworp. Grygelevičius komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Žemikis geeft een hoge lob. Piktužis rent richting de bal. Dumblius bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis verovert de bal door een tackle van achteren. Piktužis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - FC Spyris 0:3

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Česevičius met een snelle inworp. Kriaučeliūnas met een sublieme pass. Babakinas is nu in balbezit. Babakinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Šlapelis trapt de bal weg van het doel. Kriaučeliūnas kopt de bal weg. Petrilionis controleert de bal met de borst. Babakinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babakinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Skvirskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skvirskis passt de bal met de wreef. Piktužis rent richting de bal. Piktužis schiet op doel. Dumblius probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stiklakis neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Tašlinskis rent richting de bal. Tašlinskis passt de bal met de wreef. Meidus geeft de bal voor. Klungelig pakt Babakinas de bal. Babakinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis passt de bal zonder na te denken. Tašlinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašlinskis draait met de bal, schiet en ... Šlapelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŽALGIRIS-2 74%, FC Spyris 26%.
FC ŽALGIRIS-2 - FC Spyris 0:3