Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sodininkas Šiaurės Berniukai
sodas-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een hoge lob. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak draait met de bal, schiet en ... Barkauskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Šiaurės Berniukai 1:0

10e minuut.
Bacalhau is nu in balbezit. Bacalhau passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barkauskas de bal. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Oliva met de inworp. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León passt de bal zonder na te denken. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak schiet op doel. Parojus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Šiaurės Berniukai 2:0

18e minuut.
Zeideris heeft problemen om de bal te vangen. Oliva rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Bacalhau rent richting de bal. Bacalhau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bacalhau is nu in balbezit. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak schiet op doel. Barkauskas probeert de bal aan de voet te houden. Parojus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Šiaurės Berniukai 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 41%, Šiaurės Berniukai 59%.
Sodininkas - Šiaurės Berniukai 3:0

46e minuut.
van Schijndel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rastenbergeris passt de bal zonder na te denken. Mostowiak is nu in balbezit. Malinaitis begaat een overtreding. Malinaitis krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Herolcas speelt de bal door. Bronušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronušas speelt de bal door. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Malinaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak onderschept slim de pass. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Čečekovas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mostowiak heeft problemen om de bal te vangen. Mostowiak passt de bal in één keer door. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Čečekovas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barkauskas de bal. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Malinaitis onderschept slim de pass. Malinaitis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gotlevskis de bal onder controle te krijgen. Lioris is nu in balbezit. Lioris haalt uit met een fantastische trap. Ötün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nenilinas passt de bal zonder na te denken. Čečekovas rent richting de bal. Čečekovas passt de bal met de wreef. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak passt de bal zonder na te denken. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Parojus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Šiaurės Berniukai 4:0

85e minuut.
Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva passt de bal zonder na te denken. Micius bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Parojus bokst de bal weg. Klungelig pakt Mostowiak de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 36%, Šiaurės Berniukai 64%.
Sodininkas - Šiaurės Berniukai 4:0