Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanagai Nuts
532 Tactiek KTT
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Wijas rent richting de bal. Wijas met een sublieme pass. Maestro geeft de bal voor. Łukaszewski kan de bal niet met de borst controleren. Łukaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Godlijevskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaždžiūnas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łukaszewski. Łukaszewski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Seress is nu in balbezit. Godlijevskis onderschept slim de pass. Godlijevskis geeft de bal voor. Medinskas krijgt zijn hoofd ertegen. Wojciechowski heeft problemen om de bal te vangen. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Teliavgulovas met een sublieme pass. Tamošauskas rent richting de bal. Barrionuevo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrionuevo krijgt een gele kaart. Tamošauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medinskas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Teliavgulovas is nu in balbezit. Wijas onderschept slim de pass. Matijošaitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matijošaitis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Łukaszewski de bal. Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tamošauskas passt de bal in één keer door. Ambrasas is nu in balbezit. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - Nuts 0:1

44e minuut.
Blaždžiūnas geeft een lange en hoge pass. Godlijevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlijevskis passt de bal zonder na te denken. Ambrasas is nu in balbezit. Ambrasas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fadlaoui speelt de bal door. Klungelig pakt Teliavgulovas de bal. Teliavgulovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 61%, Nuts 39%.
FC Vanagai - Nuts 0:1

47e minuut.
Seress zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagron controleert de bal met de borst. Sagron met een sublieme pass. Łukaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Guobužis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rekis met een sublieme pass. Barrionuevo met een sublieme pass. Tamošauskas met een sublieme pass. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert García Gomis de bal onder controle te krijgen. Rekis kopt de bal weg. Piosik probeert de bal met de borst te controleren. Ambrasas onderschept slim de pass. Ambrasas speelt de bal door. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fadlaoui probeert naar een medespeler te passen. Tamošauskas kopt de bal weg. Wojciechowski heeft problemen om de bal te vangen. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Medinskas kopt de bal weg. Wojciechowski probeert de bal met de borst te controleren. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sagron probeert naar een medespeler te passen. Seress rent richting de bal. Seress passt de bal met de wreef. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rugaitis geeft een hoge lob. Teliavgulovas heeft problemen om de bal te vangen. Teliavgulovas speelt de bal door. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - Nuts 0:2

67e minuut.
Rekis probeert naar een medespeler te passen. Tamošauskas is nu in balbezit. Medinskas rent richting de bal. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciechowski begaat een overtreding. Medinskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Rekis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tamošauskas springt en kopt de bal. Fadlaoui bokst de bal weg.

81e minuut.
Rekis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ambrasas de bal. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
García Gomis kopt de bal weg. Łukaszewski is nu in balbezit. Blaždžiūnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łukaszewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Łukaszewski kan niet meer verder spelen. Calderón Sol komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rekis geeft een lange en hoge pass. Medinskas kopt de bal weg. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - Nuts 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 52%, Nuts 48%.
FC Vanagai - Nuts 0:3