Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Wernerclub Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4800
Wernerclub FK Vilnius
451 Tactiek Žirmūnai
55% Balbezit 45%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 43.7
matig Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Tasasız schiet op doel. Damašas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kepenis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Sadowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:1

4e minuut.
Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepenis onderschept slim de pass. Kepenis passt de bal zonder na te denken. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:2

14e minuut.
Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré passt de bal in één keer door. Trešl probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:3

21e minuut.
Kepenis probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo passt de bal zonder na te denken. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez speelt de bal door. Kepenis met een sublieme pass. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:4

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Vanbogaert de bal onder controle te krijgen. Dinka rent richting de bal. Dinka passt de bal in één keer door. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kepenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepenis passt de bal in één keer door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Damašas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wernerclub 66%, FK Vilnius 34%.
Wernerclub - FK Vilnius 0:4

47e minuut.
Khokhlov rent richting de bal. Kepenis verovert de bal door een tackle van achteren. Kepenis met een sublieme pass. Tasasız rent richting de bal. Tasasız haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vanbogaert met een sublieme pass. Prałatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kujawka met een sublieme pass. Kepenis is nu in balbezit. Khokhlov onderschept slim de pass. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:5

68e minuut.
Lenczyk passt de bal in één keer door. Trešl speelt de bal door. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Sadowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Traoré passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tasasız de bal. Damašas begaat een overtreding. Damašas krijgt een gele kaart. Tasasız is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traoré zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo schiet op doel. Sadowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:6

75e minuut.
Kujawka speelt de bal door. Trešl rent richting de bal. Trešl passt de bal zonder na te denken. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kujawka speelt de bal door. Trešl speelt de bal door. Nwankwo rent richting de bal. Tasasız onderschept slim de pass. Tasasız haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Trešl verovert de bal door een tackle van achteren. Trešl probeert naar een medespeler te passen. Crespo rent richting de bal. Klungelig pakt Crespo de bal. Crespo schiet op doel. Sadowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Crespo de bal. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:7

88e minuut.
Dinka passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Trešl de bal onder controle te krijgen. Traoré geeft de bal voor. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FK Vilnius 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wernerclub 64%, FK Vilnius 36%.
Wernerclub - FK Vilnius 0:8