Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šiaurės Berniukai FC Spyris
Normal Tactiek Nr.1
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 33.4
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Piktužis probeert de bal aan de voet te houden. Jašmontas speelt de bal door. Micius rent richting de bal. Piktužis verovert de bal door een tackle van achteren. Piktužis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zeideris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stiklakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laurinonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinonis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Malinaitis geeft de bal voor. Stiklakis kopt de bal weg. Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čagus geeft een hoge lob. Parojus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piktužis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:1

13e minuut.
Barkauskas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Micius de bal onder controle te krijgen. Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis haalt uit met een fantastische trap. Parojus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Parojus trapt de bal weg van het doel. Nenilinas kopt de bal weg. Micius bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis verovert de bal door een tackle van achteren. Piktužis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Čagus passt de bal met de wreef. Jašmontas met een sublieme pass. Piktužis rent richting de bal. Piktužis draait met de bal, schiet en ... Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:2

34e minuut.
Barkauskas geeft een lange en hoge pass. Meidus kopt de bal weg. Čagus geeft een hoge lob. Jašmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašmontas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Malinaitis heeft problemen om de bal te vangen. Meidus probeert naar een medespeler te passen. Čagus controleert de bal met de borst. Jašmontas rent richting de bal. Jašmontas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Laurinonis passt de bal met de wreef. Daar is Barkauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Čagus schiet op doel. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:3

45e minuut.
Laurinonis is nu in balbezit. Lioris probeert naar een medespeler te passen. Stiklakis speelt de bal door. Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čagus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:4

45e minuut.
Babakinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 65%, FC Spyris 35%.
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:4

47e minuut.
Micius verovert de bal door een tackle van achteren. Jašmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašmontas probeert naar een medespeler te passen. Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nenilinas rent richting de bal. Kriaučeliūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Kriaučeliūnas speelt de bal door. Babakinas is nu in balbezit. Babakinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nenilinas is nu in balbezit. Meidus verovert de bal door een tackle van achteren. Meidus passt de bal met de wreef. Babakinas is nu in balbezit. Babakinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozmianas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Stiklakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laurinonis is nu in balbezit. Laurinonis geeft een lange en hoge pass. Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis haalt uit met een fantastische trap. Parojus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Svobutas komt het veld opgelopen. Grygelevičius komt het veld opgelopen. Skvirskis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Skvirskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Svobutas heeft problemen om de bal te vangen. Svobutas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nenilinas de bal onder controle te krijgen. Jašmontas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:5

75e minuut.
Grygelevičius probeert de bal met de borst te controleren. Laurinonis is nu in balbezit. Laurinonis passt de bal in één keer door. Babakinas heeft problemen om de bal te vangen. Babakinas schiet op doel. Parojus bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Piktužis heeft problemen om de bal te vangen. Babakinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužis haalt uit met een fantastische trap. Parojus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:6

90e minuut.
Svobutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Svobutas passt de bal in één keer door. Jašmontas speelt de bal door. Piktužis is nu in balbezit. Piktužis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 61%, FC Spyris 39%.
Šiaurės Berniukai - FC Spyris 0:6