Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sodininkas FC ŽALGIRIS-2
sodas-3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Čečekovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečekovas geeft een hoge lob. Dumblius heeft problemen om de bal te vangen. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bacalhau onderschept slim de pass. Bacalhau speelt de bal door. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap. Šlapelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Mostowiak de bal. Dumblius is nu in balbezit. Dumblius geeft de bal voor. Čečekovas heeft problemen om de bal te vangen. Čečekovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Česevičius rent richting de bal. Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş speelt de bal door. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bacalhau rent richting de bal. Bacalhau haalt uit met een fantastische trap. Šlapelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grigoraş speelt de bal door. Semper rent richting de bal. Semper passt de bal zonder na te denken. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cirilo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 32%, FC ŽALGIRIS-2 68%.
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 1:0

46e minuut.
Bratušek komt het veld opgelopen. Wieprzęć komt het veld opgelopen. Gialesakis komt het veld opgelopen. van Schijndel komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cirilo met een sublieme pass. Daar is Grigoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoraş geeft de bal voor. van Schijndel springt en kopt de bal. Šlapelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 2:0

53e minuut.
van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak passt de bal zonder na te denken. van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Šlapelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Grigoraş passt de bal met de wreef. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo passt de bal met de wreef. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grigoraş onderschept slim de pass. Grigoraş passt de bal met de wreef. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Grigoraş passt de bal in één keer door. Cirilo rent richting de bal. Cirilo met een sublieme pass. Petrilionis rent richting de bal. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 3:0

66e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak passt de bal zonder na te denken. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel. Šlapelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 4:0

69e minuut.
Wieprzęć verovert de bal door een tackle van achteren. Wieprzęć probeert naar een medespeler te passen. Pérez Oliveros probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Semper met een sublieme pass. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel passt de bal in één keer door. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap. Šlapelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dumblius de bal onder controle te krijgen. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mostowiak onderschept slim de pass. Mostowiak speelt de bal door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 5:0

78e minuut.
Nalipavičius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Šlapelis met een harde bal richting middenveld. Cirilo kopt de bal weg. Daar is Mostowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 6:0

85e minuut.
Pérez Oliveros geeft een hoge lob. Dumblius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Šlapelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 30%, FC ŽALGIRIS-2 70%.
Sodininkas - FC ŽALGIRIS-2 7:0