Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Nuts Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17710
Nuts FK Žirniai
KTT Tactiek bum bum 1
41% Balbezit 59%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Rugaitis geeft de bal voor. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas passt de bal zonder na te denken. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grabskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrasas is nu in balbezit. Ambrasas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Grabskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ąžuolaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ambrasas kopt de bal weg. Bartašiūnas rent richting de bal. Bartašiūnas geeft een lange en hoge pass. Bagomolovas rent richting de bal. Bagomolovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Paražinskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trepkus met een sublieme pass. Paražinskas is nu in balbezit. Paražinskas geeft een hoge lob. Bagomolovas kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Medinskas is nu in balbezit. Grabskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medinskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rekis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ambrasas maakt een snoekduik en kopt de bal. Ąžuolaitis bokst de bal weg.

22e minuut.
Rekis kopt de bal weg. Paražinskas heeft problemen om de bal te vangen. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas geeft een hoge lob. Medinskas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Teliavgulovas is nu in balbezit. Agosta onderschept slim de pass. Agosta speelt de bal door. Šaginas is nu in balbezit. Šaginas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FK Žirniai 0:1

29e minuut.
Šagalejevas passt de bal met de wreef. Andriuškinas is nu in balbezit. Andriuškinas met een sublieme pass. Trepkus is nu in balbezit. Trepkus geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Godlijevskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šagalejevas rent richting de bal. Godlijevskis verovert de bal door een tackle van achteren. Godlijevskis geeft de bal voor. Tamošauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Ąžuolaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Medinskas rent richting de bal. Medinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuts - FK Žirniai 1:1

43e minuut.
Šagalejevas geeft een hoge lob. Medinskas speelt de bal door. Tamošauskas probeert naar een medespeler te passen. Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas schiet op doel. Ąžuolaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teliavgulovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamošauskas speelt de bal door. Medinskas rent richting de bal. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FK Žirniai 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuts 53%, FK Žirniai 47%.
Nuts - FK Žirniai 2:1

58e minuut.
Trepkus rent richting de bal. Matijošaitis is nu in balbezit. Matijošaitis met een sublieme pass. Bagomolovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagomolovas passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Drevinskas rent richting de bal. Ambrasas verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrasas passt de bal zonder na te denken. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Tamošauskas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Agosta heeft problemen om de bal te vangen. Agosta met een sublieme pass. Šaginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaginas haalt uit met een fantastische trap. Guobužis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuts - FK Žirniai 2:2

70e minuut.
Ambrasas onderschept slim de pass. Ambrasas passt de bal zonder na te denken. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... Ąžuolaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Rekis geeft een hoge lob. Daar is Ambrasas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FK Žirniai 3:2

72e minuut.
Andriuškinas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambrasas. Andriuškinas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šagalejevas met een snel genomen vrije trap. Rugaitis heeft problemen om de bal te vangen. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Drevinskas onderschept slim de pass. Ambrasas rent richting de bal. Grabskis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grabskis krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Andriuškinas rent richting de bal. Blaždžiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriuškinas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Andriuškinas de bal. Andriuškinas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Godlijevskis geeft een hoge lob. Tamošauskas kopt de bal weg. Medinskas rent richting de bal. Medinskas draait met de bal, schiet en ... Ąžuolaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuts 51%, FK Žirniai 49%.
Nuts - FK Žirniai 3:2