Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: fantazija Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5288
FK Fantazija FC Vanagai
best Tactiek 532
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 43.4
formidable Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Doeltrap. Fadlaoui met een harde bal richting middenveld. Ilari kopt de bal weg. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Seress is nu in balbezit. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda passt de bal met de wreef. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Piosik onderschept slim de pass. Piosik geeft de bal voor. Inworp. Osajda met de inworp. Ilari geeft een hoge lob. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Maestro passt de bal met de wreef. Gendvilis rent richting de bal. García Gomis onderschept slim de pass. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Osajda met een sublieme pass. Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal met de wreef. Halle bereikt de bal nog maar net als eerste. Halle haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fizedean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žmakinas komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda speelt de bal door. Portabales rent richting de bal. Portabales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lalinde geeft een hoge lob. Osajda kopt de bal weg. Portabales is nu in balbezit. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ilari kopt de bal weg. Wojciechowski heeft problemen om de bal te vangen. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FC Vanagai 1:0

36e minuut.
Osajda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilari is nu in balbezit. Ilari geeft de bal voor. Sagron probeert de bal aan de voet te houden. Portabales maakt een snoekduik en kopt de bal. Fadlaoui bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osajda met een snelle inworp. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari geeft een lange en hoge pass. Portabales springt en kopt de bal. Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Halle kopt de bal weg. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik is nu in balbezit. Portabales onderschept slim de pass. Portabales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fantazija 35%, FC Vanagai 65%.
FK Fantazija - FC Vanagai 1:0

49e minuut.
Sagron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron probeert naar een medespeler te passen. Seress met een sublieme pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lalinde heeft problemen om de bal te vangen. Lalinde probeert naar een medespeler te passen. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari geeft een lange en hoge pass. Portabales maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FC Vanagai 2:0

55e minuut.
Portabales kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barrionuevo de bal onder controle te krijgen. Halle rent richting de bal. Halle schiet op doel. Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FC Vanagai 3:0

84e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Ilari verovert de bal door een tackle van achteren. Ilari probeert naar een medespeler te passen. Halle rent richting de bal. Halle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lalinde verovert de bal door een tackle van achteren. Lalinde geeft een lange en hoge pass. Ilari probeert naar een medespeler te passen. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fantazija 44%, FC Vanagai 56%.
FK Fantazija - FC Vanagai 3:0