Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Kolona Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8500
Kolona Wernerclub
Buratinas Tactiek 451
41% Balbezit 59%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
del Solar geeft de bal voor. Vén is nu in balbezit. Prałatowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prałatowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 47%, Wernerclub 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolona - Wernerclub 0:0

52e minuut.
Krupa neemt de hoekschop. Alacakaya heeft problemen om de bal te vangen. Lindanger probeert naar een medespeler te passen. Vén controleert de bal met de borst. Vén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - Wernerclub 1:0

54e minuut.
Fernández Gregorio is nu in balbezit. Fernández Gregorio geeft een hoge lob. Alacakaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Upitis rent richting de bal. Upitis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Girardengo verovert de bal door een tackle van achteren. Girardengo passt de bal met de wreef. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén schiet op doel. Sadowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - Wernerclub 2:0

72e minuut.
Daar is Hadjiloizou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smotarski rent richting de bal. Smotarski passt de bal zonder na te denken. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Upitis rent richting de bal. El Bouhouni rent richting de bal. Upitis verovert de bal door een tackle van achteren. Upitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - Wernerclub 2:1

79e minuut.
Usseglio is nu in balbezit. Usseglio geeft een lange en hoge pass. Vén kopt de bal weg. Girardengo heeft problemen om de bal te vangen. Girardengo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Camino Tallón geeft een hoge lob. Vén is nu in balbezit. Lenczyk begaat een overtreding. Lenczyk krijgt een gele kaart. Vén raakt geblesseerd tijdens het duel. Smotarski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 38%, Wernerclub 62%.
Kolona - Wernerclub 2:1