Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vilnius Vienybe
Žirmūnai Tactiek kruopa2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 22.8
goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patetta met een snelle inworp. Kusideł rent richting de bal. Kusideł geeft een lange en hoge pass. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cutini verovert de bal door een tackle van achteren. Cutini speelt de bal door. Curto probeert naar een medespeler te passen. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Vienybe 1:0

11e minuut.
Cutini speelt de bal door. Curto rent richting de bal. Crespo rent richting de bal. Tasasız rent richting de bal. Tasasız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Vienybe 2:0

13e minuut.
Sutnikas rent richting de bal. Curto onderschept slim de pass. Curto passt de bal met de wreef. Crespo kan de bal niet met de borst controleren. Crespo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kusideł met een sublieme pass. Curto is nu in balbezit. Curto passt de bal zonder na te denken. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Vienybe 3:0

32e minuut.
Drabišius verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo passt de bal in één keer door. Tasasız rent richting de bal. Tasasız draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Patetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusideł is nu in balbezit. Kusideł probeert naar een medespeler te passen. Patetta rent richting de bal. Patetta geeft een hoge lob. Liepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Curto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Vienybe 4:0

43e minuut.
Cutini geeft een hoge lob. Crespo is nu in balbezit. Šusteris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crespo raakt geblesseerd tijdens het duel. Tasasız legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 39%, Vienybe 61%.
FK Vilnius - Vienybe 4:0

62e minuut.
Trešl passt de bal zonder na te denken. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skutulas. Skutulas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Trešl passt de bal zonder na te denken. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutnikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Užupis heeft problemen om de bal te vangen. Trešl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trešl passt de bal met de wreef. Curto probeert naar een medespeler te passen. Tasasız rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Vienybe 5:0

82e minuut.
Patetta geeft een hoge lob. Thanh Long is nu in balbezit. Cutini speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 37%, Vienybe 63%.
FK Vilnius - Vienybe 5:0