Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŽALGIRIS-2 Šiaurės Berniukai
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.4
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mazys rent richting de bal. Nalipavičius rent richting de bal. Nenilinas verovert de bal door een tackle van achteren. Mazys verovert de bal door een tackle van achteren. Mazys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pratkelis passt de bal in één keer door. Bronušas rent richting de bal. Mazys onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mazys de bal. Mazys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - Šiaurės Berniukai 1:0

25e minuut.
Rastenbergeris geeft een lange en hoge pass. Dumblius rent richting de bal. Lioris onderschept slim de pass. Lioris draait met de bal, schiet en ... Šlapelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ŽALGIRIS-2 - Šiaurės Berniukai 1:1

38e minuut.
Kibickas probeert naar een medespeler te passen. Rastenbergeris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lioris de bal. Herolcas rent richting de bal. Herolcas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŽALGIRIS-2 44%, Šiaurės Berniukai 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ŽALGIRIS-2 - Šiaurės Berniukai 1:1

49e minuut.
Herolcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Randis is nu in balbezit. Randis passt de bal in één keer door. Lioris rent richting de bal. Lioris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Šlapelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malinaitis met een snelle inworp. Nenilinas geeft een hoge lob. Lioris rent richting de bal. Lioris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - Šiaurės Berniukai 1:2

77e minuut.
Nenilinas passt de bal in één keer door. Herolcas is nu in balbezit. Pratkelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Herolcas verovert de bal door een tackle van achteren. Herolcas draait met de bal, schiet en ... Šlapelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - Šiaurės Berniukai 1:3

79e minuut.
Mazys is nu in balbezit. Lioris onderschept slim de pass. Lioris passt de bal in één keer door. Krus rent richting de bal. Krus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bronušas speelt de bal door. Lioris rent richting de bal. Lioris speelt de bal door. Herolcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herolcas haalt uit met een fantastische trap. Šlapelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - Šiaurės Berniukai 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŽALGIRIS-2 58%, Šiaurės Berniukai 42%.
FC ŽALGIRIS-2 - Šiaurės Berniukai 1:4