Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: FC Spyris Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5442
FC Spyris Sodininkas
Nr.1 Tactiek sodas-3
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 33.6
adequate Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Žemikis onderschept slim de pass. Cirilo onderschept slim de pass. Kačeras onderschept slim de pass. Mostowiak onderschept slim de pass. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - Sodininkas 0:1

8e minuut.
Wieprzęć geeft de bal voor. Mostowiak kopt de bal weg. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel. Žemikis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stiklakis probeert de bal aan de voet te houden. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak passt de bal in één keer door. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bernotas niet meer kan verder spelen. Cigleris komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Gialesakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Meidus de bal. Oliva met een sublieme pass. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jiménez De León passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva met een sublieme pass. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal met de wreef. Cirilo met een sublieme pass. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel passt de bal zonder na te denken. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap. Žemikis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cigleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
van Schijndel onderschept slim de pass. Žemikis is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - Sodininkas 0:2

44e minuut.
Kačeras passt de bal met de wreef. Laurinonis heeft problemen om de bal te vangen. Laurinonis geeft een lange en hoge pass. Piktužis is nu in balbezit. Piktužis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Kozmianas komt het veld opgelopen. Babakinas komt het veld opgelopen. Dobek komt het veld opgelopen. Bobiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 66%, Sodininkas 34%.
FC Spyris - Sodininkas 0:2

46e minuut.
Soupiadis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Meidus passt de bal zonder na te denken. Kozmianas bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel onderschept slim de pass. Daar is van Schijndel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dobek heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel geeft de bal voor. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čečekovas komt het veld opgelopen. Grigoraş komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Stiklakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak passt de bal zonder na te denken. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. Cigleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Cigleris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - Sodininkas 0:3

76e minuut.
Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašmontas begaat een overtreding. Grigoraş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skvirskis komt het veld opgelopen. Svobutas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bobiński passt de bal in één keer door. Gialesakis heeft problemen om de bal te vangen. Jašmontas rent richting de bal. Jašmontas schiet op doel. Basiaga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

79e minuut.
Jašmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašmontas passt de bal in één keer door. Svobutas probeert de bal aan de voet te houden. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 54%, Sodininkas 46%.
FC Spyris - Sodininkas 0:3