Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: FK Vilnius Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18798
FK Vilnius FK Fantazija
Žirmūnai Tactiek best
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Kin Fung met een harde bal richting middenveld. Kujawka kopt de bal weg. Žmakinas geeft een lange en hoge pass. Kepenis rent richting de bal. Kepenis geeft een hoge lob. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Osajda de bal. Osajda geeft een hoge lob. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portabales rent richting de bal. Portabales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FK Fantazija 0:1

21e minuut.
Kepenis rent richting de bal. Sanguessuga verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguessuga geeft een hoge lob. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ... Waśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Halle rent richting de bal. Cutini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halle raakt geblesseerd tijdens het duel. Kusideł komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Halle neemt zijn aanloop. Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FK Fantazija 0:2

36e minuut.
Trešl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trešl geeft een lange en hoge pass. Tasasız kopt de bal weg. Dinka heeft problemen om de bal te vangen. Dinka draait met de bal, schiet en ... Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kepenis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sanguessuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sánchez geeft de bal voor. Inworp. Osajda met de inworp. Ilari geeft een hoge lob. Portabales springt en kopt de bal. Waśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Portabales rent richting de bal. Kapucha rent richting de bal. Portabales onderschept slim de pass. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FK Fantazija 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 55%, FK Fantazija 45%.
FK Vilnius - FK Fantazija 0:3

55e minuut.
Žmakinas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel. Daar is Kepenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waśko speelt de bal door. Žmakinas rent richting de bal. Dinka onderschept slim de pass. Dinka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kepenis met een sublieme pass. Sanguessuga is nu in balbezit. Sanguessuga passt de bal in één keer door. Osajda is nu in balbezit. Osajda geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Halle heeft problemen om de bal te vangen. Trešl is nu in balbezit. Žmakinas verovert de bal door een tackle van achteren. Halle bereikt de bal nog maar net als eerste. Halle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Waśko trapt de bal weg van het doel. Ilari kopt de bal weg. Portabales is nu in balbezit. Portabales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - FK Fantazija 0:4

72e minuut.
Ilari met een sublieme pass. Žmakinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusideł krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Žmakinas passt de bal zonder na te denken. Lalinde speelt de bal door. Ilari rent richting de bal. Ilari geeft de bal voor. Halle maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Sánchez de bal. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales draait met de bal, schiet en ... Waśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kepenis geeft een hoge lob. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinde verovert de bal door een tackle van achteren. Trešl onderschept slim de pass. Trešl geeft een lange en hoge pass. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Crespo kopt de bal weg. Sanguessuga probeert de bal aan de voet te houden. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız draait met de bal, schiet en ... Dinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 55%, FK Fantazija 45%.
FK Vilnius - FK Fantazija 0:4