Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Žirniai FC Spyris
bum bum 1 Tactiek Nr.1
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 32.2
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Andriuškinas neemt de hoekschop. Žemikis probeert de bal met de borst te controleren. Šaginas rent richting de bal. Šaginas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žirniai - FC Spyris 1:0

9e minuut.
Bagomolovas onderschept slim de pass. Rapalis is nu in balbezit. Bagomolovas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagomolovas schiet op doel. Cigleris probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Grabskis geeft de bal voor. Rapalis kan de bal niet met de borst controleren. Bagomolovas is nu in balbezit. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ... Cigleris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jašmontas rent richting de bal. Jašmontas passt de bal in één keer door. Piktužis is nu in balbezit. Čagus is nu in balbezit. Čagus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jašmontas passt de bal zonder na te denken. Trepkus is nu in balbezit. Trepkus passt de bal in één keer door. Bagomolovas rent richting de bal. Bagomolovas schiet op doel. Cigleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Šaginas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stiklakis de bal onder controle te krijgen. Agosta is nu in balbezit. Agosta geeft een lange en hoge pass. Bagomolovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Cigleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rapalis geeft een lange en hoge pass. Paražinskas kan de bal niet met de borst controleren. Jašmontas met een sublieme pass. Šaginas is nu in balbezit. Šaginas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Šaginas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurinonis. Šaginas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agosta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bagomolovas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jašmontas rent richting de bal. Jašmontas speelt de bal door. Bartašiūnas is nu in balbezit. Čagus verovert de bal door een tackle van achteren. Čagus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paražinskas passt de bal zonder na te denken. Trepkus is nu in balbezit. Trepkus passt de bal in één keer door. Bagomolovas is nu in balbezit. Bagomolovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bagomolovas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cigleris neemt vlug de vrije trap. Trepkus probeert naar een medespeler te passen. Bagomolovas heeft problemen om de bal te vangen. Bagomolovas schiet op doel. Cigleris bokst de bal weg.

42e minuut.
Šaginas is nu in balbezit. Kačeras onderschept slim de pass. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta geeft een lange en hoge pass. Bagomolovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Cigleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rapalis geeft een hoge lob. Trepkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Meidus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepkus verovert de bal door een tackle van achteren. Trepkus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žirniai 32%, FC Spyris 68%.
FK Žirniai - FC Spyris 1:0

46e minuut.
Babakinas komt het veld opgelopen. Kozmianas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Žemikis is nu in balbezit. Žemikis geeft de bal voor. Drevinskas is nu in balbezit. Piktužis verovert de bal door een tackle van achteren. Piktužis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cigleris probeert naar een medespeler te passen. Paražinskas is nu in balbezit. Paražinskas passt de bal in één keer door. Bagomolovas is nu in balbezit. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Paražinskas heeft problemen om de bal te vangen. Paražinskas passt de bal met de wreef. Agosta speelt de bal door. Bagomolovas heeft problemen om de bal te vangen. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rapalis geeft een hoge lob. Inworp. Trepkus met de inworp. Bagomolovas rent richting de bal. Bagomolovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Svobutas komt het veld opgelopen. Skvirskis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Šagalejevas geeft de bal voor. Žemikis is nu in balbezit. Bagomolovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagomolovas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Tašlinskis komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bagomolovas rent richting de bal. Agosta is nu in balbezit. Agosta passt de bal in één keer door. Bagomolovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagomolovas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kozmianas heeft problemen om de bal te vangen. Agosta is nu in balbezit. Agosta draait met de bal, schiet en ... Kozmianas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andriuškinas neemt de hoekschop. Daar is Bagomolovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ... Cigleris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žirniai - FC Spyris 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žirniai 22%, FC Spyris 78%.
FK Žirniai - FC Spyris 2:0