Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: FC Vanagai Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2596
FC Vanagai FC ŽALGIRIS-2
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Piosik passt de bal zonder na te denken. Seress is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Česevičius. Česevičius krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Calderón Sol verovert de bal door een tackle van achteren. Seress rent richting de bal. Seress geeft de bal voor. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. Šlapelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wijas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García Gomis rent richting de bal. García Gomis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Seress met een sublieme pass. Sagron is nu in balbezit. Sagron haalt uit met een fantastische trap. Šlapelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Leiferas kopt de bal weg. Česevičius rent richting de bal. Calderón Sol verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón Sol geeft een lange en hoge pass. García Gomis krijgt zijn hoofd ertegen. Šlapelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 1:0

29e minuut.
Zdrojewski speelt de bal door. Wijas is nu in balbezit. Wijas speelt de bal door. García Gomis rent richting de bal. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 2:0

35e minuut.
Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumblius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calderón Sol raakt geblesseerd tijdens het duel. Sagron neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 3:0

35e minuut.
Mazys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron is nu in balbezit. Sagron passt de bal met de wreef. Calderón Sol rent richting de bal. Calderón Sol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 4:0

39e minuut.
Kolmykovas met een snelle inworp. Wijas is nu in balbezit. Wijas passt de bal met de wreef. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zdrojewski kopt de bal weg. García Gomis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Gomis passt de bal met de wreef. Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 23%, FC ŽALGIRIS-2 77%.
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 5:0

48e minuut.
Dumblius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seress met de inworp. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wijas is nu in balbezit. Wijas geeft een hoge lob. Calderón Sol maakt een snoekduik en kopt de bal. García Gomis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 6:0

60e minuut.
Wijas is nu in balbezit. Wijas passt de bal met de wreef. García Gomis is nu in balbezit. Sagron is nu in balbezit. Sagron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Seress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seress geeft een lange en hoge pass. Petrilionis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sagron de bal. Sagron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Petrilionis de bal. García Gomis rent richting de bal. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. Petrilionis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 7:0

65e minuut.
García Gomis rent richting de bal. García Gomis met een sublieme pass. Wijas met een sublieme pass. Calderón Sol rent richting de bal. Calderón Sol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Petrilionis trapt de bal weg van het doel. Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Wijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol probeert naar een medespeler te passen. Sagron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 8:0

80e minuut.
Petrilionis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis verovert de bal door een tackle van achteren. García Gomis passt de bal zonder na te denken. Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pratkelis speelt de bal door. Zdrojewski met een sublieme pass. Petrilionis controleert de bal met de borst. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ... Šlapelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft een lange en hoge pass. Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 19%, FC ŽALGIRIS-2 81%.
FC Vanagai - FC ŽALGIRIS-2 9:0