Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šiaurės Berniukai Wernerclub
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 37.3
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Nseem speelt de bal door. Galikowski rent richting de bal. Galikowski probeert naar een medespeler te passen. Upitis is nu in balbezit. Upitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parojus trapt de bal weg. Galikowski kopt de bal weg. Upitis is nu in balbezit. Upitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Żubrowski met een snelle inworp. Daar is Vanbogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbogaert passt de bal zonder na te denken. Upitis is nu in balbezit. Upitis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Herolcas is nu in balbezit. Cermeño onderschept slim de pass. Cermeño probeert naar een medespeler te passen. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Upitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cermeño rent richting de bal. Cermeño speelt de bal door. Vanbogaert kan de bal niet met de borst controleren. Lioris rent richting de bal. Lioris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Zeideris is nu in balbezit. Vanbogaert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zeideris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bronušas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lioris maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bronušas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krus de bal. Żubrowski met een sublieme pass. Upitis is nu in balbezit. Upitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Wernerclub 0:1

37e minuut.
Herolcas is nu in balbezit. Cermeño onderschept slim de pass. Cermeño speelt de bal door. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Upitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nseem heeft problemen om de bal te vangen. Nseem probeert naar een medespeler te passen. Upitis is nu in balbezit. Upitis draait met de bal, schiet en ... Barkauskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Wernerclub 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 61%, Wernerclub 39%.
Šiaurės Berniukai - Wernerclub 0:2

47e minuut.
Prałatowicz geeft een hoge lob. Galikowski rent richting de bal. Galikowski passt de bal met de wreef. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Upitis schiet op doel. Parojus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Upitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Wernerclub 0:3

52e minuut.
Bronušas kopt de bal weg. Galikowski speelt de bal door. Upitis rent richting de bal. Upitis schiet op doel. Barkauskas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wasiewicz zal de hoekschop nemen. Upitis rent richting de bal. Upitis haalt uit met een fantastische trap. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Prałatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prałatowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Barkauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Upitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Parojus trapt de bal weg. Prałatowicz kopt de bal weg. Upitis rent richting de bal. Upitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wasiewicz passt de bal in één keer door. Nseem is nu in balbezit. Nseem speelt de bal door. Upitis rent richting de bal. Upitis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Micius geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prałatowicz de bal onder controle te krijgen. Vanbogaert probeert naar een medespeler te passen. Upitis rent richting de bal. Upitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Wernerclub 0:4

75e minuut.
Żubrowski met een sublieme pass. Upitis is nu in balbezit. Upitis passt de bal in één keer door. Żubrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żubrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Żubrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żubrowski geeft de bal voor. Micius controleert de bal met de borst. Upitis rent richting de bal. Upitis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Parojus trapt de bal weg van het doel. Nseem kopt de bal weg. Upitis is nu in balbezit. Upitis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Malinaitis heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Wasiewicz met de inworp. Galikowski rent richting de bal. Galikowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Wernerclub 0:5

88e minuut.
Żubrowski is nu in balbezit. Żubrowski passt de bal zonder na te denken. Zeideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prałatowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nseem onderschept slim de pass. Nseem geeft een hoge lob. Daar is Barkauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upitis rent richting de bal. Upitis schiet op doel. Parojus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Nenilinas rent richting de bal. Galikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Galikowski passt de bal in één keer door. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Upitis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 70%, Wernerclub 30%.
Šiaurės Berniukai - Wernerclub 0:5