Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šiauliai FC New House United
M2 Tactiek utd
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 47.2
adequate Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


18e minuut.
Ninov geeft een lange en hoge pass. Florescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolny. Dolny krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... Bertinotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - FC New House United 1:0

22e minuut.
Salamanca geeft de bal voor. Minulescu kopt de bal weg. Šlušnys probeert de bal aan de voet te houden. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dolny met een sublieme pass. Klungelig pakt Gromowski de bal. Gromowski passt de bal zonder na te denken. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Bertinotti bokst de bal weg.

32e minuut.
Cain raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Centinaio komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Gallo passt de bal in één keer door. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski met een sublieme pass. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 41%, FC New House United 59%.
FK Šiauliai - FC New House United 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuska komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromowski speelt de bal door. Grądzki met een sublieme pass. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Macmur kopt de bal weg. Van der Mollen heeft problemen om de bal te vangen. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. Bertinotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - FC New House United 2:0

61e minuut.
Šlušnys rent richting de bal. Šlušnys probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Centinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Centinaio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Grądzki passt de bal in één keer door. Grumovskis is nu in balbezit. Gallo maakt een afschuwelijke overtreding. Gallo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Bertinotti trapt de bal weg van het doel. Vanglikas kopt de bal weg. Ninov probeert de bal met de borst te controleren. Ninov geeft een lange en hoge pass. Macmur krijgt zijn hoofd ertegen. Bertinotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - FC New House United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 38%, FC New House United 62%.
FK Šiauliai - FC New House United 3:0