Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABC Street FC Hornpub
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 25.8
average Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Zandaus speelt de bal door. Gomuliauskas probeert naar een medespeler te passen. Norkinas rent richting de bal. Norkinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FC Hornpub 1:0

9e minuut.
Protopas onderschept slim de pass. Kasperavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikalavičius. Mikalavičius krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ažusenis onderschept slim de pass. Ažusenis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jasinskis de bal. Gomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zaliackas rent richting de bal. Zaliackas passt de bal zonder na te denken. Prancuitis is nu in balbezit. Prancuitis haalt uit met een fantastische trap. Kočanovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABC Street - FC Hornpub 1:1

21e minuut.
Prancuitis is nu in balbezit. Spulys is nu in balbezit. Prancuitis onderschept slim de pass. Gomas is nu in balbezit. Gomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FC Hornpub 1:2

31e minuut.
Mikalavičius draait met de bal, schiet en ... Jasinskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomas rent richting de bal. Gomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FC Hornpub 1:3

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Spulys de bal onder controle te krijgen. Mikalavičius is nu in balbezit. Mikalavičius probeert naar een medespeler te passen. Prancuitis rent richting de bal. Prancuitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FC Hornpub 1:4

41e minuut.
Valenčius geeft een lange en hoge pass. Vladimirovas rent richting de bal. Vladimirovas speelt de bal door. Norkinas heeft problemen om de bal te vangen. Norkinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Liubėnas is nu in balbezit. Vladimirovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liubėnas raakt geblesseerd tijdens het duel. Liubėnas met een snel genomen vrije trap. Prancuitis rent richting de bal. Prancuitis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC Street 61%, FC Hornpub 39%.
ABC Street - FC Hornpub 1:4

57e minuut.
Zandaus rent richting de bal. Zandaus geeft een hoge lob. Daar is Jasinskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prancuitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prancuitis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mikalavičius rent richting de bal. Spulys rent richting de bal. Spulys geeft een lange en hoge pass. Vladimirovas rent richting de bal. Vladimirovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FC Hornpub 2:4

72e minuut.
Liubėnas met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikalavičius de bal. Mikalavičius passt de bal met de wreef. Prancuitis rent richting de bal. Prancuitis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Valenčius heeft problemen om de bal te vangen. Zaliackas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenčius. Zaliackas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikalavičius komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gomuliauskas met een snelle inworp. Gomas rent richting de bal. Gomas geeft de bal voor. Ažusenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ažusenis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bogušauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomas onderschept slim de pass. Gomas passt de bal zonder na te denken. Prancuitis is nu in balbezit. Prancuitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC Street 59%, FC Hornpub 41%.
ABC Street - FC Hornpub 2:4