Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: pingviai Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24283
pingviai FC New House United
no place for old Tactiek utd
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.6 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Vanglikas rent richting de bal. Foletti onderschept slim de pass. Šlušnys verovert de bal door een tackle van achteren. Vanglikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanglikas geeft de bal voor. Gerbauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Doeltrap. Bertinotti trapt de bal weg. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vascu de bal. Vascu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Van der Mollen geeft de bal voor. Santiesteban kopt de bal weg. Grumovskis heeft problemen om de bal te vangen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 51%, FC New House United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingviai - FC New House United 0:0

52e minuut.
Doeltrap. Kuska komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Foletti is nu in balbezit. Vanglikas onderschept slim de pass. Vanglikas passt de bal zonder na te denken. Centinaio is nu in balbezit. Centinaio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca is nu in balbezit. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... Bertinotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC New House United 1:0

78e minuut.
Florescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Brauwer is nu in balbezit. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Bertinotti bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
de Brauwer rent richting de bal. Toronho is nu in balbezit. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... Bertinotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Vutkov geeft de bal voor. Van der Mollen heeft problemen om de bal te vangen. Vascu onderschept slim de pass. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 35%, FC New House United 65%.
pingviai - FC New House United 1:0