Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympik Zalgiris Autostopas
Normal Tactiek puol
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen good


1e minuut.
Balseraitis passt de bal zonder na te denken. Kulbinskas met een sublieme pass. Sasevičius geeft een lange en hoge pass. Kasnauskis rent richting de bal. Kasnauskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Užmedzkis is nu in balbezit. Užmedzkis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balseraitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabnickas geeft een hoge lob. Kulėšas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Jofis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasnauskis rent richting de bal. Kasnauskis draait met de bal, schiet en ... Užmedzkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balseraitis neemt de hoekschop. Maini is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Daar is Chrasimovičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini geeft een lange en hoge pass. Kasnauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasnauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Autostopas 0:1

14e minuut.
Grabnickas is nu in balbezit. Grabnickas passt de bal in één keer door. Kasnauskis rent richting de bal. Kasnauskis haalt uit met een fantastische trap. Užmedzkis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Autostopas 0:2

30e minuut.
Kulbinskas is nu in balbezit. Kulbinskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Jofis de bal. Maini is nu in balbezit. Maini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Autostopas 0:3

41e minuut.
Balseraitis passt de bal zonder na te denken. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabnickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Autostopas 0:4

44e minuut.
Chrasimovičius geeft een hoge lob. Daar is Kulbinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulbinskas met een sublieme pass. Kasnauskis rent richting de bal. Kasnauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympik Zalgiris 82%, Autostopas 18%.
Olympik Zalgiris - Autostopas 0:4

46e minuut.
Prokopimas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Marília geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prokopimas met een snelle inworp. Kulbinskas is nu in balbezit. Kulbinskas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kulbinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulbinskas passt de bal zonder na te denken. Maini rent richting de bal. Maini haalt uit met een fantastische trap. Kulėšas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasnauskis is nu in balbezit. Kasnauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Autostopas 0:5

79e minuut.
Jofis rent richting de bal. Grabnickas onderschept slim de pass. Grabnickas passt de bal zonder na te denken. Maini rent richting de bal. Maini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kasnauskis is nu in balbezit. Kasnauskis schiet op doel. Kulėšas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chrasimovičius geeft de bal voor. Putis rent richting de bal. Putis speelt de bal door. Klungelig pakt Dainaras de bal. Dainaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Autostopas 1:5

90e minuut.
Grinevas geeft de bal voor. Prokopimas heeft problemen om de bal te vangen. Prokopimas geeft een hoge lob. Kasnauskis is nu in balbezit. Kasnauskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Užmedzkis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympik Zalgiris 68%, Autostopas 32%.
Olympik Zalgiris - Autostopas 1:5