Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KNVB , nauji namai FC Hornpub
451 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
34 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 26.7
solid Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Guaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaita met een sublieme pass. Coteron rent richting de bal. Coteron schiet op doel. Račkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieškauskas bokst de bal weg. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Ažusenis de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Solymosi probeert naar een medespeler te passen. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 2:0

9e minuut.
Gomas rent richting de bal. Fazio verovert de bal door een tackle van achteren. Fazio geeft een hoge lob. Coteron is nu in balbezit. Coteron draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Doeltrap. Cieškauskas trapt de bal weg. Castañeda kopt de bal weg. Coteron heeft problemen om de bal te vangen. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mikalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Coteron rent richting de bal. Coteron draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guaita is nu in balbezit. Guaita haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Coteron met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Castañeda de bal onder controle te krijgen. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron schiet op doel. Cieškauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Voronkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zandaus onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fazio. Fazio krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gomuliauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zandaus is nu in balbezit. Zandaus met een sublieme pass. Prancuitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prancuitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Mikalavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal met de wreef. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fazio probeert naar een medespeler te passen. Guaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaita passt de bal met de wreef. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kocikowski passt de bal met de wreef. Castañeda rent richting de bal. Castañeda passt de bal zonder na te denken. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomas passt de bal zonder na te denken. Melderis is nu in balbezit. Melderis draait met de bal, schiet en ... Kocikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fazio geeft de bal voor. Inworp. Ažusenis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melderis rent richting de bal. Melderis speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Guaita probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zandaus met de inworp. Gomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Solymosi heeft problemen om de bal te vangen. Solymosi speelt de bal door. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron schiet op doel. Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Protopas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cedeño neemt de hoekschop. Coteron maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieškauskas bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Liubėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solymosi rent richting de bal. Solymosi passt de bal in één keer door. Coteron is nu in balbezit. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Račkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron onderschept slim de pass. Coteron schiet op doel. Cieškauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNVB , nauji namai 51%, FC Hornpub 49%.
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 2:0

49e minuut.
Fazio probeert naar een medespeler te passen. Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solymosi met een sublieme pass. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ažusenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Solymosi verovert de bal door een tackle van achteren. Solymosi passt de bal in één keer door. Coteron heeft problemen om de bal te vangen. Coteron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Guaita heeft problemen om de bal te vangen. Fazio is nu in balbezit. Fazio probeert naar een medespeler te passen. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cedeño met een sublieme pass. Klungelig pakt Castañeda de bal. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ažusenis met een snelle inworp. Castañeda speelt de bal door. Morales probeert naar een medespeler te passen. Coteron is nu in balbezit. Coteron draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas bokst de bal weg. Protopas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 3:0

64e minuut.
Fazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazio passt de bal met de wreef. Ažusenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ažusenis geeft een hoge lob. Prancuitis krijgt zijn hoofd ertegen. Balaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cedeño passt de bal zonder na te denken. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda passt de bal in één keer door. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Balaci geeft een lange en hoge pass. Cedeño rent richting de bal. Cedeño speelt de bal door. Coteron is nu in balbezit. Coteron draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron schiet op doel. Cieškauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 4:0

71e minuut.
Coteron kopt de bal weg. Solymosi rent richting de bal. Solymosi passt de bal in één keer door. Castañeda geeft de bal voor. Coteron is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cedeño zal de hoekschop nemen. Coteron is nu in balbezit. Coteron draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 5:0

75e minuut.
Prancuitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prancuitis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puodžius komt het veld opgelopen. Šilinskas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mikalavičius is nu in balbezit. Coteron onderschept slim de pass. Coteron passt de bal zonder na te denken. Šilinskas heeft problemen om de bal te vangen. Šilinskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fazio speelt de bal door. Šilinskas heeft problemen om de bal te vangen. Šilinskas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coteron de bal. Coteron haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Puodžius probeert de bal aan de voet te houden. Fazio speelt de bal door. Šilinskas rent richting de bal. Šilinskas haalt uit met een fantastische trap. Mikalavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šležas komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Protopas passt de bal in één keer door. Šležas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castañeda speelt de bal door. Coteron heeft problemen om de bal te vangen. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fazio met een sublieme pass. Castañeda speelt de bal door. Coteron is nu in balbezit. Coteron draait met de bal, schiet en ... Račkis probeert de bal aan de voet te houden. Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 6:0

90e minuut.
Klungelig pakt Coteron de bal. Castañeda rent richting de bal. Castañeda met een sublieme pass. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNVB , nauji namai 35%, FC Hornpub 65%.
KNVB , nauji namai - FC Hornpub 6:0