Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK STUMBRAS ABC Street
tikimybe Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 21.7
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


24e minuut.
Na een snelle pass probeert Bellacchi de bal onder controle te krijgen. Jančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančauskas probeert naar een medespeler te passen. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Vladimirovas kan de bal niet met de borst controleren. Vladimirovas met een sublieme pass. Spulys rent richting de bal. Jančauskas onderschept slim de pass. Jančauskas passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - ABC Street 1:0

36e minuut.
Šlepkovas met een sublieme pass. Valenčius rent richting de bal. Valenčius passt de bal met de wreef. Fassmann is nu in balbezit. Fassmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Preiano passt de bal in één keer door. Jančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančauskas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicolici de bal. Nicolici schiet op doel. Kočanovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 37%, ABC Street 63%.
FK STUMBRAS - ABC Street 1:0

46e minuut.
Bogieł komt het veld opgelopen. Simon komt het veld opgelopen. Galarza komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon probeert naar een medespeler te passen. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jasinskis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siemaszko komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fassmann rent richting de bal. Met opzet legt Valenčius zijn tegenspeler op de grond. Fassmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Argentiero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - ABC Street 2:0

75e minuut.
Šlepkovas met een sublieme pass. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Jasinskis met een sublieme pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Tomajko de bal onder controle te krijgen. Norkinas rent richting de bal. Kasperavičius is nu in balbezit. Kasperavičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mainonis passt de bal in één keer door. Siemaszko probeert de bal aan de voet te houden. Palmer probeert naar een medespeler te passen. Norkinas rent richting de bal. Norkinas draait met de bal, schiet en ... Galarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Argentiero kopt de bal weg. Nicolici heeft problemen om de bal te vangen. Bogieł rent richting de bal. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Simon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - ABC Street 3:0

87e minuut.
Bogieł geeft een lange en hoge pass. Fassmann kopt de bal weg. Valenčius rent richting de bal. Simon onderschept slim de pass. Simon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fassmann heeft problemen om de bal te vangen. Fassmann met een sublieme pass. Jasinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 34%, ABC Street 66%.
FK STUMBRAS - ABC Street 3:0