Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: New House Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 43999
FC New House United `` FK Utenos Ugnys ``
utd Tactiek UR-2
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Šlušnys speelt de bal door. Desreumeux is nu in balbezit. Desreumeux passt de bal met de wreef. Hoàng Nhật heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nhật haalt uit met een fantastische trap. Skarlosh bokst de bal weg.

13e minuut.
Balanov is nu in balbezit. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grumovskis. Grumovskis krijgt een gele kaart. Flamand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Darčkus de bal. Balanov is nu in balbezit. Balanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Šlušnys passt de bal zonder na te denken. Desreumeux heeft problemen om de bal te vangen. Desreumeux met een sublieme pass. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - `` FK Utenos Ugnys `` 1:0

24e minuut.
Flamand rent richting de bal. Flamand passt de bal in één keer door. Lamanovich speelt de bal door. Balanov rent richting de bal. Balanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Šlušnys met een sublieme pass. Perez is nu in balbezit. Hoàng Nhật rent richting de bal. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Šlušnys speelt de bal door. Hoàng Nhật rent richting de bal. Valente begaat een overtreding. Valente krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 34%, `` FK Utenos Ugnys `` 66%.
FC New House United - `` FK Utenos Ugnys `` 1:0

46e minuut.
Matlak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Calatabiano heeft problemen om de bal te vangen. Desreumeux rent richting de bal. Desreumeux passt de bal in één keer door. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumovskis onderschept slim de pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun geeft een hoge lob. Calatabiano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Nhật is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - `` FK Utenos Ugnys `` 2:0

77e minuut.
Przywóski controleert de bal met de borst. Perez rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kovtun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calatabiano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - `` FK Utenos Ugnys `` 3:0

85e minuut.
Lamanovich probeert naar een medespeler te passen. Matlak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šlušnys. Šlušnys krijgt een gele kaart. Matlak raakt geblesseerd tijdens het duel. Valente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matlak springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 40%, `` FK Utenos Ugnys `` 60%.
FC New House United - `` FK Utenos Ugnys `` 3:0