Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autostopas FK Spyris
puol Tactiek MANO 3-5-2
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 29.4
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Grabnickas rent richting de bal. Grabnickas passt de bal in één keer door. Kraučūnas heeft problemen om de bal te vangen. Maini onderschept slim de pass. Maini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sakalaitis rent richting de bal. Sakalaitis passt de bal met de wreef. Kulbinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Senionis is nu in balbezit. Senionis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - FK Spyris 0:1

19e minuut.
Kulbinskas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urbunas kopt de bal weg. Turskis met een sublieme pass. Sakalaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakalaitis geeft de bal voor. Orlauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prokopimas komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Possobom is nu in balbezit. Possobom probeert naar een medespeler te passen. Sasevičius met een sublieme pass. Kasnauskis rent richting de bal. Kasnauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autostopas - FK Spyris 1:1

45e minuut.
Inworp. Sivačiovas komt het veld opgelopen. Mitrijevas komt het veld opgelopen. Jaliūnas komt het veld opgelopen. Krotas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 53%, FK Spyris 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Autostopas - FK Spyris 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Sakalaitis de bal. Grabnickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabnickas passt de bal zonder na te denken. Sasevičius is nu in balbezit. Sasevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Paršinas geeft een hoge lob. Sivačiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivačiovas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivačiovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - FK Spyris 1:2

62e minuut.
Jerominas is nu in balbezit. Jerominas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miliūnas de bal. Kasnauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasnauskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Balseraitis heeft problemen om de bal te vangen. Krotas begaat een overtreding. Balseraitis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulbinskas met een snel genomen vrije trap. Kasnauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasnauskis geeft de bal voor. Kaklys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sasevičius probeert de bal met de borst te controleren. Kaklys speelt de bal door. Kulbinskas kopt de bal weg. Kasnauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasnauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaliūnas de bal onder controle te krijgen. Grabnickas geeft een hoge lob. Sasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasevičius haalt uit met een fantastische trap. Kaklys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autostopas - FK Spyris 2:2

71e minuut.
Balseraitis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bauševičius komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kulbinskas is nu in balbezit. Kulbinskas geeft de bal voor. Kasnauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasnauskis haalt uit met een fantastische trap. Kaklys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - FK Spyris 3:2

80e minuut.
Bauševičius rent richting de bal. Bauševičius passt de bal met de wreef. Kasnauskis is nu in balbezit. Kasnauskis schiet op doel. Kaklys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - FK Spyris 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 38%, FK Spyris 62%.
Autostopas - FK Spyris 4:2