Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Druskininkai FC Olympik Zalgiris
T24 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 22.2
outstanding Schieten poor
solid Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Díaz López rent richting de bal. Díaz López passt de bal zonder na te denken. Breznay is nu in balbezit. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 1:0

3e minuut.
Giniūnas probeert naar een medespeler te passen. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 2:0

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peron zal de hoekschop nemen. Kulėšas probeert naar een medespeler te passen. Peron kopt de bal weg. Bikas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas schiet op doel. Kulėšas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Jadokas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 3:0

13e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal met de wreef. Daar is Jadokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikas is nu in balbezit. Bikas schiet op doel. Kulėšas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 4:0

18e minuut.
Díaz López speelt de bal door. Peron is nu in balbezit. Peron passt de bal met de wreef. Breznay is nu in balbezit. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kulėšas trapt de bal weg van het doel. Marčukovas kopt de bal weg. Bikas rent richting de bal. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal in één keer door. Jadokas rent richting de bal. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Kulėšas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 5:0

25e minuut.
Marčukovas passt de bal met de wreef. Jadokas heeft problemen om de bal te vangen. Jadokas passt de bal in één keer door. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 6:0

26e minuut.
Jofis is nu in balbezit. Jofis passt de bal met de wreef. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 7:0

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kulėšas niet meer kan verder spelen.

28e minuut.
Bikas passt de bal in één keer door. Jadokas heeft problemen om de bal te vangen. Jadokas geeft een lange en hoge pass. Bikas rent richting de bal. Bikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 8:0

30e minuut.
Jofis is nu in balbezit. Jadokas verovert de bal door een tackle van achteren. Jadokas met een sublieme pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 9:0

33e minuut.
Jofis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giniūnas speelt de bal door. Klungelig pakt Breznay de bal. Giniūnas rent richting de bal. Giniūnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Breznay kopt de bal weg. Daar is Jadokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grinevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas verovert de bal door een tackle van achteren. Jadokas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Užmedzkis met een harde bal richting middenveld. Marčukovas kopt de bal weg. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 10:0

36e minuut.
Dainaras met een sublieme pass. Chrasimovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas onderschept slim de pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 11:0

40e minuut.
Marčukovas controleert de bal met de borst. Giniotas met een sublieme pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Grinevas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Marčukovas is nu in balbezit. Marčukovas met een sublieme pass. Bikas is nu in balbezit. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Užmedzkis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 12:0

44e minuut.
Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas passt de bal in één keer door. Grinevas rent richting de bal. Jadokas onderschept slim de pass. Jadokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 18%, Olympik Zalgiris 82%.
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 13:0

47e minuut.
Marčukovas controleert de bal met de borst. Marčukovas geeft de bal voor. Grinevas geeft de bal voor. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 14:0

48e minuut.
Klungelig pakt Užmedzkis de bal. Bikas rent richting de bal. Chrasimovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Marčukovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčukovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Peron is nu in balbezit. Peron geeft een lange en hoge pass. Grinevas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas rent richting de bal. Bikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 15:0

57e minuut.
Giniūnas speelt de bal door. Užmedzkis is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Bikas is nu in balbezit. Bikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 16:0

59e minuut.
Díaz López rent richting de bal. Díaz López speelt de bal door. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Grinevas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 17:0

60e minuut.
Marčukovas speelt de bal door. Peron is nu in balbezit. Peron geeft de bal voor. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 18:0

62e minuut.
Jofis is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay met een sublieme pass. Bikas is nu in balbezit. Bikas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Giniūnas met een snelle inworp. Čechas probeert de bal met de borst te controleren. Čechas speelt de bal door. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 19:0

67e minuut.
Čechas geeft de bal voor. Breznay kopt de bal weg. Grinevas heeft problemen om de bal te vangen. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay rent richting de bal. Breznay passt de bal met de wreef. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 20:0

74e minuut.
Marčukovas is nu in balbezit. Marčukovas geeft een hoge lob. Grinevas kopt de bal weg. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Giniūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas is nu in balbezit. Giniūnas speelt de bal door. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 21:0

78e minuut.
Chrasimovičius probeert de bal met de borst te controleren. Breznay is nu in balbezit. Grinevas rent richting de bal. Breznay onderschept slim de pass. Breznay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 22:0

82e minuut.
Marčukovas probeert naar een medespeler te passen. Jadokas rent richting de bal. Jadokas passt de bal zonder na te denken. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 23:0

84e minuut.
Marília passt de bal in één keer door. Chrasimovičius speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Marčukovas de bal onder controle te krijgen. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 24:0

85e minuut.
Giniūnas onderschept slim de pass. Giniūnas met een sublieme pass. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marília geeft een lange en hoge pass. Belinskis heeft problemen om de bal te vangen. Marčukovas kopt de bal weg. Breznay heeft problemen om de bal te vangen. Breznay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 9%, Olympik Zalgiris 91%.
Druskininkai FC - Olympik Zalgiris 25:0