Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: FC Hornpub Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2915
FC Hornpub FK STUMBRAS
433 Tactiek tikimybe
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 30.3
matig Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Mikalavičius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melderis de bal. Šlepkovas maakt een afschuwelijke overtreding. Šlepkovas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mikalavičius passt de bal zonder na te denken. Fortunato is nu in balbezit. Prancuitis verovert de bal door een tackle van achteren. Melderis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melderis haalt uit met een fantastische trap. Benizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Benizzi speelt de bal door. Kulwiec kopt de bal weg. Protopas probeert de bal aan de voet te houden. Bellacchi rent richting de bal. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikalavičius speelt de bal door. Prancuitis heeft problemen om de bal te vangen. Prancuitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Liubėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Liubėnas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Argentiero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Argentiero kan niet meer verder spelen. Jančauskas komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Mikalavičius passt de bal in één keer door. Jančauskas rent richting de bal. Jančauskas probeert naar een medespeler te passen. Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Šlepkovas rent richting de bal. Šlepkovas geeft een hoge lob. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec schiet op doel. Cieškauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FK STUMBRAS 0:1

20e minuut.
Fassmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zandaus. Fassmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogieł met een snel genomen vrije trap. Račkis heeft problemen om de bal te vangen. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas bokst de bal weg.

28e minuut.
Melderis rent richting de bal. Jančauskas onderschept slim de pass. Jančauskas passt de bal zonder na te denken. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornpub 56%, FK STUMBRAS 44%.
FC Hornpub - FK STUMBRAS 0:1

46e minuut.
Simon komt het veld opgelopen. Preiano komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Galarza komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mikalavičius passt de bal in één keer door. Ažusenis rent richting de bal. Ažusenis passt de bal met de wreef. Melderis rent richting de bal. Melderis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bogieł rent richting de bal. Bogieł met een sublieme pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jančauskas met een sublieme pass. Bogieł rent richting de bal. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas bokst de bal weg. Bellacchi krijgt zijn hoofd ertegen. Cieškauskas bokst de bal weg. Bellacchi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FK STUMBRAS 0:2

75e minuut.
Šlepkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Šlepkovas probeert naar een medespeler te passen. Bellacchi is nu in balbezit. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Šlepkovas met een sublieme pass. Bogieł rent richting de bal. Bogieł passt de bal in één keer door. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FK STUMBRAS 0:3

84e minuut.
Bellacchi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Preiano de bal. Preiano geeft een lange en hoge pass. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Jančauskas met een sublieme pass. Mikalavičius heeft problemen om de bal te vangen. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornpub 57%, FK STUMBRAS 43%.
FC Hornpub - FK STUMBRAS 0:3