Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Druskininkai FC FC New House United
T24 Tactiek utd
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Desreumeux onderschept slim de pass. Desreumeux met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Nhật de bal. Hoàng Nhật probeert naar een medespeler te passen. Kovtun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Čechas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desreumeux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calatabiano is nu in balbezit. Calatabiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peron passt de bal in één keer door. Kamrowski is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - FC New House United 1:0

36e minuut.
Bikas is nu in balbezit. Kamrowski onderschept slim de pass. Kamrowski geeft een hoge lob. Hoàng Nhật rent richting de bal. Hoàng Nhật schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 49%, FC New House United 51%.
Druskininkai FC - FC New House United 1:0

51e minuut.
Marčukovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčukovas passt de bal met de wreef. Kovtun met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ... Taurinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fištić geeft de bal voor. Male kopt de bal weg. Giniūnas rent richting de bal. Giniūnas geeft een hoge lob. Breznay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tất Thành is nu in balbezit. Tất Thành passt de bal in één keer door. Kovtun speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kovtun passt de bal met de wreef. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật passt de bal met de wreef. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... Taurinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Darčkus geeft de bal voor. Perez kopt de bal weg. Calatabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Druskininkai FC - FC New House United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 45%, FC New House United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Druskininkai FC - FC New House United 1:1