Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: pingviai Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10437
pingviai FC Hornpub
no place for old Tactiek 433
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 26.5
excellent Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Toronho met een sublieme pass. de Brauwer is nu in balbezit. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft de bal voor. Vascu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Račkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Račkis kopt de bal weg. Moro León rent richting de bal. Moro León speelt de bal door. Daar is de Brauwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toronho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Protopas verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Toronho heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban met een sublieme pass. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zandaus is nu in balbezit. Foletti onderschept slim de pass. Foletti speelt de bal door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Maciągowski kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu passt de bal met de wreef. Daar is de Brauwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas bokst de bal weg.

21e minuut.
Moro León passt de bal zonder na te denken. de Brauwer rent richting de bal. Račkis is nu in balbezit. de Brauwer verovert de bal door een tackle van achteren. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Toronho met een sublieme pass. de Brauwer rent richting de bal. Liubėnas speelt de bal door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Santiesteban passt de bal met de wreef. Vascu is nu in balbezit. Vascu passt de bal met de wreef. Foletti rent richting de bal. Foletti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Toronho passt de bal met de wreef. Protopas is nu in balbezit. Vascu onderschept slim de pass. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Vascu passt de bal in één keer door. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC Hornpub 1:0

37e minuut.
Moro León passt de bal met de wreef. Vascu is nu in balbezit. Vascu passt de bal met de wreef. Daar is de Brauwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. Cieškauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC Hornpub 2:0

42e minuut.
Mikalavičius probeert de bal aan de voet te houden. Vascu is nu in balbezit. Protopas rent richting de bal. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 22%, FC Hornpub 78%.
pingviai - FC Hornpub 2:0

48e minuut.
Vutkov onderschept slim de pass. Vutkov met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Račkis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC Hornpub 3:0

50e minuut.
Račkis geeft een lange en hoge pass. de Brauwer geeft de bal voor. Foletti heeft problemen om de bal te vangen. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas bokst de bal weg.

51e minuut.
Toronho rent richting de bal. Toronho passt de bal in één keer door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Račkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Račkis kopt de bal weg. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vascu de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Liubėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Toronho verovert de bal door een tackle van achteren. Toronho passt de bal met de wreef. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Cieškauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Protopas geeft de bal voor. Inworp. Foletti met een snelle inworp. Vascu is nu in balbezit. Vascu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cieškauskas met een harde bal richting middenveld. Santiesteban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikalavičius. Santiesteban wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vutkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC Hornpub 4:0

61e minuut.
Račkis trapt de bal weg van het doel. Santiesteban kan de bal niet met de borst controleren. Santiesteban met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC Hornpub 5:0

62e minuut.
Prancuitis met een sublieme pass. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Prancuitis is nu in balbezit. Moro León onderschept slim de pass. Moro León passt de bal met de wreef. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Santiesteban passt de bal in één keer door. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer geeft een lange en hoge pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Santiesteban kopt de bal weg. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomuliauskas rent richting de bal. Vascu onderschept slim de pass. Vascu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gomas passt de bal in één keer door. Munroe rent richting de bal. Munroe passt de bal in één keer door. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Doeltrap. Račkis met een harde bal richting middenveld. Vutkov kopt de bal weg. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Foletti zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Protopas de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Foletti zal de hoekschop nemen. Vascu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer geeft de bal voor. Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Račkis de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toronho zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt de Brauwer de bal. Račkis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Brauwer raakt geblesseerd tijdens het duel. Santiesteban neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cieškauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC Hornpub 6:0

84e minuut.
Santiesteban met een sublieme pass. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer geeft een hoge lob. Santiesteban kan de bal niet met de borst controleren. Santiesteban geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Račkis geeft de bal voor. Vutkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Račkis de bal. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cieškauskas met een harde bal richting middenveld. Daar is Santiesteban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban speelt de bal door. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC Hornpub 7:0

90e minuut.
Gomas kan de bal niet met de borst controleren. Vutkov rent richting de bal. Zandaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov onderschept slim de pass. Vutkov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 13%, FC Hornpub 87%.
pingviai - FC Hornpub 7:0