Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`` FK Utenos Ugnys `` ABC Street
UR-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 21.6
excellent Schieten average
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Flamand heeft problemen om de bal te vangen. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov schiet op doel. Kočanovskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 1:0

5e minuut.
Balanov schiet op doel. Kočanovskis met een sublieme pass. Śmietana kopt de bal weg. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov passt de bal zonder na te denken. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 2:0

7e minuut.
Balanov rent richting de bal. Śmietana rent richting de bal. Śmietana passt de bal in één keer door. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jasinskis rent richting de bal. Jasinskis geeft de bal voor. Valente kopt de bal weg. Daar is Balanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 3:0

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jasinskis trapt de bal weg. Lamanovich kopt de bal weg. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov haalt uit met een fantastische trap. Kočanovskis bokst de bal weg. Flamand heeft problemen om de bal te vangen. Flamand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 4:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Upitis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śmietana neemt de hoekschop. Balanov krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Upitis de bal. Paal!

25e minuut.
Kasperavičius is nu in balbezit. Acemoğlu met een sublieme pass. Lamanovich speelt de bal door. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 5:0

29e minuut.
Doeltrap. Kočanovskis met een harde bal richting middenveld. Śmietana kopt de bal weg. Balanov is nu in balbezit. Balanov haalt uit met een fantastische trap. Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flamand rent richting de bal. Flamand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 6:0

35e minuut.
Mainonis heeft problemen om de bal te vangen. Fydrych rent richting de bal. Fydrych passt de bal met de wreef. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kočanovskis trapt de bal weg. Śmietana kopt de bal weg. Flamand heeft problemen om de bal te vangen. Flamand draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 24%, ABC Street 76%.
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 7:0

46e minuut.
Matlak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft een lange en hoge pass. Flamand is nu in balbezit. Flamand draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 8:0

54e minuut.
Spulys heeft problemen om de bal te vangen. Flamand rent richting de bal. Flamand passt de bal in één keer door. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak schiet op doel. Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flamand is nu in balbezit. Flamand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 9:0

55e minuut.
Matlak verovert de bal door een tackle van achteren. Lamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamanovich geeft de bal voor. Flamand is nu in balbezit. Flamand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 10:0

58e minuut.
Śmietana rent richting de bal. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana speelt de bal door. Flamand rent richting de bal. Flamand schiet op doel. Kočanovskis bokst de bal weg. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. Kočanovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 11:0

65e minuut.
Cambi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamanovich de bal. Lamanovich speelt de bal door. Matlak is nu in balbezit. Matlak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kočanovskis trapt de bal weg van het doel. Lamanovich kopt de bal weg. Daar is Kačagavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlak rent richting de bal. Matlak draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jasinskis is nu in balbezit. Flamand onderschept slim de pass. Matlak is nu in balbezit. Flamand rent richting de bal. Flamand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Śmietana passt de bal zonder na te denken. Flamand heeft problemen om de bal te vangen. Matlak is nu in balbezit. Flamand is nu in balbezit. Flamand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 12:0

74e minuut.
Matlak verovert de bal door een tackle van achteren. Matlak passt de bal met de wreef. Flamand rent richting de bal. Flamand draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 13:0

75e minuut.
Bogušauskas rent richting de bal. Bogušauskas geeft de bal voor. Kačagavičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Flamand de bal. Flamand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 14:0

77e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Matlak heeft problemen om de bal te vangen. Matlak schiet op doel. Jasinskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jasinskis rent richting de bal. Jasinskis geeft de bal voor. Fydrych geeft een lange en hoge pass. Matlak springt en kopt de bal. Kočanovskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 15:0

80e minuut.
Klungelig pakt Flamand de bal. Jasinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śmietana. Śmietana krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Vladimirovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Lamanovich met een sublieme pass. Matlak is nu in balbezit. Matlak haalt uit met een fantastische trap. Kočanovskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 16:0

86e minuut.
Śmietana passt de bal in één keer door. Valente met een sublieme pass. Lamanovich speelt de bal door. Matlak rent richting de bal. Matlak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flamand heeft problemen om de bal te vangen. Flamand draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

88e minuut.
Lamanovich is nu in balbezit. Lamanovich geeft de bal voor. Jasinskis rent richting de bal. Matlak verovert de bal door een tackle van achteren. Matlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 18%, ABC Street 82%.
`` FK Utenos Ugnys `` - ABC Street 17:0