Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Žalgiris DELTA*FC ATLETHIK
Galacticos Tactiek CIMORRON
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Dansokho kopt de bal weg. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Abed Yaseen onderschept slim de pass. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap. Zadwórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - DELTA*FC ATLETHIK 0:1

10e minuut.
Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Šargić kopt de bal weg. Dupuis rent richting de bal. Dansokho onderschept slim de pass. Dansokho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - DELTA*FC ATLETHIK 0:2

16e minuut.
Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler geeft de bal voor. Šargić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šargić geeft een hoge lob. Abed Yaseen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hristodorescu probeert de bal aan de voet te houden. Delininkaitis rent richting de bal. Delininkaitis passt de bal met de wreef. Hristodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Hristodorescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dupuis speelt de bal door. Delininkaitis is nu in balbezit. Delininkaitis speelt de bal door. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navarro onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Peja rent richting de bal. Šargić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja geeft een lange en hoge pass. Maželis krijgt zijn hoofd ertegen. Lienlaf bokst de bal weg. León rent richting de bal. León geeft een lange en hoge pass. Kullaj kopt de bal weg. Maželis rent richting de bal. Maželis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 48%, DELTA*FC ATLETHIK 52%.
Fc Žalgiris - DELTA*FC ATLETHIK 0:2

48e minuut.
Peja geeft een lange en hoge pass. Fidler controleert de bal met de borst. Maželis is nu in balbezit. Maželis draait met de bal, schiet en ... Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - DELTA*FC ATLETHIK 1:2

58e minuut.
Maželis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buenaventura komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delininkaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delininkaitis probeert naar een medespeler te passen. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Buitenspel voor Hristodorescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Sindzikevičius komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Delininkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Delininkaitis geeft de bal voor. Fidler probeert de bal met de borst te controleren. Sindzikevičius onderschept slim de pass. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lienlaf trapt de bal weg van het doel. Šargić kopt de bal weg. Mazurkiewicz geeft een hoge lob. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avren komt het veld opgelopen. Vanzin komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Delininkaitis heeft problemen om de bal te vangen. Delininkaitis passt de bal met de wreef. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis onderschept slim de pass. Maželis schiet op doel. Vanzin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Peja rent richting de bal. Maželis rent richting de bal. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peja met een snelle inworp. Kullaj controleert de bal met de borst. Kullaj geeft een hoge lob. León kopt de bal weg. Vanzin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Maželis de bal. Cantaluppi is nu in balbezit. Vošteris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vošteris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 38%, DELTA*FC ATLETHIK 62%.
Fc Žalgiris - DELTA*FC ATLETHIK 1:2