Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sensation SMEKDUOBĖ
special Tactiek gola
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 51.7
average Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Kokanskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - SMEKDUOBĖ 0:1

4e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Klungelig pakt Roma de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Kokanskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Nenachovas maakt een afschuwelijke overtreding. Mendoza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Onskulis springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kokanskis met een harde bal richting middenveld. Gilevskis kopt de bal weg. Klungelig pakt Acciari de bal. Onskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Onskulis schiet op doel. Kokanskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - SMEKDUOBĖ 0:2

25e minuut.
Šalimovas geeft een hoge lob. Roma rent richting de bal. Roma passt de bal in één keer door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Kokanskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roma is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - SMEKDUOBĖ 0:3

26e minuut.
Vidaurre met een sublieme pass. Daar is Miklušas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onskulis. Onskulis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Celujevas heeft problemen om de bal te vangen. Celujevas geeft een hoge lob. Onskulis rent richting de bal. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Kokanskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Celujevas geeft de bal voor. Onskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenachovas begaat een overtreding. Nenachovas krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Acciari geeft de bal voor. Inworp. Celujevas met de inworp. Onskulis is nu in balbezit. Onskulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Purvinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celujevas rent richting de bal. Celujevas passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Seyirten de bal. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Celujevas rent richting de bal. Celujevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kaufmanas speelt de bal door. Skaudickas geeft een hoge lob. Onskulis is nu in balbezit. Onskulis draait met de bal, schiet en ... Kokanskis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 55%, SMEKDUOBĖ 45%.
FK Sensation - SMEKDUOBĖ 0:3

47e minuut.
Macedo rent richting de bal. Macedo geeft de bal voor. Skaudickas is nu in balbezit. Miklušas verovert de bal door een tackle van achteren. Miklušas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Cazenave speelt de bal door. Seyirten heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendoza krijgt een gele kaart. Seyirten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stelnionis komt het veld opgelopen. Revnic komt het veld opgelopen. Jakubonis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Stelnionis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celujevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 39%, SMEKDUOBĖ 61%.
FK Sensation - SMEKDUOBĖ 0:3