Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
* Fc Superteam * DELTA*FC ATLETHIK
new_5-5 Tactiek CIMORRON
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles geeft de bal voor. Punkrys rent richting de bal. Punkrys haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - DELTA*FC ATLETHIK 1:0

13e minuut.
García Millán geeft een lange en hoge pass. Petäjäjärvi rent richting de bal. Petäjäjärvi passt de bal met de wreef. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is García Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šargić is nu in balbezit. García Millán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García Millán is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Anzelis verovert de bal door een tackle van achteren. Anzelis geeft de bal voor. Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašonokas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * Fc Superteam * 59%, DELTA*FC ATLETHIK 41%.
* Fc Superteam * - DELTA*FC ATLETHIK 1:0

53e minuut.
Telles geeft een lange en hoge pass. Abed Yaseen kopt de bal weg. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho haalt uit met een fantastische trap. Rubašius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buenaventura komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Anzelis is nu in balbezit. Anzelis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šargić met een snelle inworp. Nienartowicz geeft een hoge lob. Rubašius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lukašonokas stond buitenspel. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Buenaventura geeft de bal voor. Abed Yaseen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrebauskas. Skrebauskas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avren komt het veld opgelopen. Vanzin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mirilovič speelt de bal door. Šargić is nu in balbezit. Šargić passt de bal met de wreef. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura schiet op doel. Rubašius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Šivickas kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Buenaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Buenaventura schiet op doel. Rubašius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
* Fc Superteam * - DELTA*FC ATLETHIK 1:1

78e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šargić met een snelle inworp. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura schiet op doel. Rubašius bokst de bal weg.

81e minuut.
Šivickas geeft de bal voor. Inworp. Šargić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buenaventura heeft problemen om de bal te vangen. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - DELTA*FC ATLETHIK 1:2

84e minuut.
Avren probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. Rubašius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Nienartowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - DELTA*FC ATLETHIK 1:3

87e minuut.
Rosano geeft een hoge lob. Klungelig pakt León de bal. Valskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - DELTA*FC ATLETHIK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * Fc Superteam * 73%, DELTA*FC ATLETHIK 27%.
* Fc Superteam * - DELTA*FC ATLETHIK 2:3