Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: Seasky Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31363
Seasky Fc Žalgiris
Mano_dabar Tactiek Galacticos
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Vošteris de bal. Rodríguez Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošteris begaat een overtreding. Vošteris krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kullaj kopt de bal weg. Peja rent richting de bal. Peja passt de bal in één keer door. Sindzikevičius rent richting de bal. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap. Garjonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gužas geeft een hoge lob. Vošteris kopt de bal weg. Andreasi heeft problemen om de bal te vangen. Sindzikevičius is nu in balbezit. Sindzikevičius draait met de bal, schiet en ... Garjonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Čibirauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čibirauskas geeft een lange en hoge pass. Maželis kopt de bal weg. Sindzikevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius schiet op doel. Garjonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delininkaitis geeft een hoge lob. Sindzikevičius is nu in balbezit. Sindzikevičius draait met de bal, schiet en ... Garjonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bezus rent richting de bal. Bezus passt de bal zonder na te denken. Güleç rent richting de bal. Güleç met een sublieme pass. Bezus is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Güleç de bal. Güleç passt de bal met de wreef. Bezus is nu in balbezit. Bezus draait met de bal, schiet en ... Zadwórny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Fc Žalgiris 1:0

29e minuut.
Stopyra kopt de bal weg. Güleç rent richting de bal. Delininkaitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delininkaitis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gužas kopt de bal weg. Peja is nu in balbezit. Peja speelt de bal door. Sindzikevičius is nu in balbezit. Sindzikevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nešukaitis komt het veld opgelopen. Hristodorescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 55%, Fc Žalgiris 45%.
Seasky - Fc Žalgiris 1:0

54e minuut.
Peja met een sublieme pass. Chiappella heeft problemen om de bal te vangen. Peja geeft een hoge lob. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. Garjonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Stopyra probeert naar een medespeler te passen. Güleç speelt de bal door. Bezus is nu in balbezit. Bezus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Fc Žalgiris 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Dione komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dupuis verovert de bal door een tackle van achteren. Dupuis geeft een hoge lob. Chiappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maželis rent richting de bal. Maželis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Fc Žalgiris 2:1

81e minuut.
Garjonis trapt de bal weg. Peja met een sublieme pass. Güleç met een sublieme pass. Bezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. N`Dione rent richting de bal. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Fc Žalgiris 3:1

85e minuut.
Mazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz geeft een hoge lob. Delininkaitis rent richting de bal. Delininkaitis geeft de bal voor. Maželis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Delininkaitis passt de bal in één keer door. Hristodorescu rent richting de bal. Musuła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hristodorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hristodorescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 39%, Fc Žalgiris 61%.
Seasky - Fc Žalgiris 3:1