Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: FK Mintis Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19100
FK Mintis SMEKDUOBĖ
ruru 1 Tactiek NEW
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 50.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Faiferis probeert naar een medespeler te passen. Roma is nu in balbezit. Roma geeft een hoge lob. Riabokas maakt een snoekduik en kopt de bal. Švagžlis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skaudickas probeert de bal met de borst te controleren. Mazgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaudickas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skaudickas krijgt een gele kaart.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendoza met de inworp. Faiferis bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiferis geeft een hoge lob. Riabokas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mendoza geeft de bal voor. Gorelis controleert de bal met de borst. Riabokas is nu in balbezit. Riabokas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Roma kopt de bal weg. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiferis begaat een overtreding. Faiferis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Naganovičius is nu in balbezit. Naganovičius passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazgis de bal. Mazgis geeft een lange en hoge pass. Chlomauskas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aidėtis geeft een lange en hoge pass. Binevičius rent richting de bal. Binevičius passt de bal zonder na te denken. Mazgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 46%, SMEKDUOBĖ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mintis - SMEKDUOBĖ 0:0

46e minuut.
Jesiulevičius komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Mendoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faiferis speelt de bal door. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma draait met de bal, schiet en ... Švagžlis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Chlomauskas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobilevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sillamo geeft een hoge lob. Binevičius springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Faiferis passt de bal in één keer door. Aidėtis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riabokas. Riabokas krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gorelis geeft de bal voor. Binevičius probeert de bal met de borst te controleren. Skaudickas is nu in balbezit. Binevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Binevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Roma rent richting de bal. Roma passt de bal in één keer door. Riabokas is nu in balbezit. Riabokas schiet op doel. Švagžlis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 42%, SMEKDUOBĖ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mintis - SMEKDUOBĖ 0:0