Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pavilnys Les Oranges
532W Tactiek aide
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen good


8e minuut.
Bersenas geeft de bal voor. Czerwiński rent richting de bal. Callaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Paukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Paukevičius schiet op doel. Fusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alemão is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paukevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiński kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paukevičius zal de hoekschop nemen. Czerwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - Les Oranges 0:1

14e minuut.
Fatemi probeert naar een medespeler te passen. Bikmulinas met een sublieme pass. Odminys heeft problemen om de bal te vangen. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Jęsiak de bal. Opov is nu in balbezit. Opov passt de bal in één keer door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Šaraškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraškinas passt de bal zonder na te denken. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. Fusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - Les Oranges 0:2

28e minuut.
Bersenas verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu begaat een overtreding. Bersenas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chisamovas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas schiet op doel. Fusi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pavilnys 61%, Les Oranges 39%.
FK Pavilnys - Les Oranges 0:2

49e minuut.
Paukevičius geeft een hoge lob. Alemão kopt de bal weg. Bikmulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Šaraškinas onderschept slim de pass. Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius passt de bal met de wreef. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Fusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Chisamovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bersenas rent richting de bal. Bersenas speelt de bal door. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel. Fusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Fusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - Les Oranges 0:3

71e minuut.
Paukevičius probeert naar een medespeler te passen. Bikmulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikmulinas passt de bal in één keer door. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński passt de bal zonder na te denken. Bazylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas verovert de bal door een tackle van achteren. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. Fusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bikmulinas geeft de bal voor. Czerwiński kopt de bal weg. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - Les Oranges 0:4

82e minuut.
Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius passt de bal in één keer door. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Fusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Callaerts heeft problemen om de bal te vangen. Bikmulinas rent richting de bal. Bikmulinas passt de bal zonder na te denken. Bersenas rent richting de bal. Bersenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pavilnys 55%, Les Oranges 45%.
FK Pavilnys - Les Oranges 0:4