Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Žalgiris * Fc Superteam *
Galacticos Tactiek new_5-5
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Sindzikevičius passt de bal zonder na te denken. Delininkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Delininkaitis passt de bal in één keer door. Vošteris rent richting de bal. Vošteris haalt uit met een fantastische trap. Rubašius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Peja met een sublieme pass. Sindzikevičius is nu in balbezit. Skrebauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius onderschept slim de pass. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
García Millán is nu in balbezit. Delininkaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Delininkaitis met een sublieme pass. Vošteris is nu in balbezit. Vošteris schiet op doel. Rubašius bokst de bal weg. Sindzikevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrebauskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sindzikevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sindzikevičius legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kullaj probeert naar een medespeler te passen. Maželis is nu in balbezit. Maželis passt de bal zonder na te denken. Vošteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošteris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kullaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kullaj passt de bal in één keer door. Delininkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Delininkaitis geeft een lange en hoge pass. Maželis krijgt zijn hoofd ertegen. Rubašius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sindzikevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 37%, * Fc Superteam * 63%.
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 1:0

47e minuut.
García Millán met een sublieme pass. Delininkaitis geeft de bal voor. Vošteris kopt de bal weg. Sindzikevičius is nu in balbezit. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Vošteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Šivickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošteris verovert de bal door een tackle van achteren. Vošteris schiet op doel. Rubašius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
García Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošteris onderschept slim de pass. Alvarado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vošteris raakt geblesseerd tijdens het duel. Sindzikevičius legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 2:0

63e minuut.
Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja geeft de bal voor. Vošteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošteris haalt uit met een fantastische trap. Rubašius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 3:0

78e minuut.
Anzelis met een snelle inworp. Kullaj met een sublieme pass. Vošteris rent richting de bal. Delininkaitis geeft een lange en hoge pass. Sindzikevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Delininkaitis is nu in balbezit. Delininkaitis probeert naar een medespeler te passen. Maželis rent richting de bal. Maželis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 4:0

89e minuut.
Vošteris rent richting de bal. Vošteris passt de bal zonder na te denken. Delininkaitis rent richting de bal. Delininkaitis geeft een lange en hoge pass. Maželis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubašius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 31%, * Fc Superteam * 69%.
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 4:0