Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DELTA*FC ATLETHIK Seasky
CIMORRON Tactiek Mano_dabar
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Daar is Güleç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güleç geeft de bal voor. Klungelig pakt Bezus de bal. Bezus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - Seasky 0:1

20e minuut.
Stopyra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nienartowicz de bal. Borisenko is nu in balbezit. Borisenko geeft de bal voor. Rosano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rodríguez Cabeza verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Cabeza probeert naar een medespeler te passen. Güleç probeert naar een medespeler te passen. Bezus rent richting de bal. Bezus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELTA*FC ATLETHIK 54%, Seasky 46%.
DELTA*FC ATLETHIK - Seasky 0:1

46e minuut.
Nešukaitis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
León rent richting de bal. Nešukaitis onderschept slim de pass. Nešukaitis met een sublieme pass. Borisenko rent richting de bal. Rosano rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Buenaventura komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. N`Dione komt het veld opgelopen. Garjonis trapt de bal weg van het doel. Petäjäjärvi rent richting de bal. Petäjäjärvi geeft een lange en hoge pass. Abed Yaseen springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Garjonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Nešukaitis met de inworp. Borisenko speelt de bal door. Bezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezus schiet op doel. Lienlaf bokst de bal weg.

63e minuut.
Güleç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bezus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Telles de bal onder controle te krijgen. Güleç geeft de bal voor. N`Dione krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lienlaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Avren komt het veld opgelopen. Vanzin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Nešukaitis de bal. Nešukaitis passt de bal in één keer door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een hoge lob. Buenaventura krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Šargić onderschept slim de pass. Šargić passt de bal in één keer door. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DELTA*FC ATLETHIK - Seasky 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELTA*FC ATLETHIK 39%, Seasky 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DELTA*FC ATLETHIK - Seasky 1:1