Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sensation FK Mintis
special Tactiek ruru 1
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 53.3
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen good


9e minuut.
Inworp. Cazenave met de inworp. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic geeft een hoge lob. Miklušas kopt de bal weg. Švagžlis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Binevičius onderschept slim de pass. Mazgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenachovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenachovas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Naganovičius rent richting de bal. Naganovičius passt de bal in één keer door. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Miklušas verovert de bal door een tackle van achteren. Miklušas probeert naar een medespeler te passen. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys schiet op doel. Kokanskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - FK Mintis 0:1

34e minuut.
Revnic passt de bal in één keer door. Miklušas rent richting de bal. Miklušas passt de bal met de wreef. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mazgis met de inworp. Binevičius kan de bal niet met de borst controleren. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. Nenachovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - FK Mintis 0:2

42e minuut.
Mazgis passt de bal zonder na te denken. Binevičius rent richting de bal. Binevičius passt de bal met de wreef. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Naganovičius geeft de bal voor. Mazgis rent richting de bal. Mazgis passt de bal in één keer door. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 55%, FK Mintis 45%.
FK Sensation - FK Mintis 0:2

50e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Švagžlis met een sublieme pass. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cazenave passt de bal zonder na te denken. Naganovičius met een sublieme pass. Macedo rent richting de bal. Binevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Binevičius draait met de bal, schiet en ... Kokanskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys schiet op doel. Kokanskis bokst de bal weg.

58e minuut.
Revnic geeft een hoge lob. Špėlys kopt de bal weg. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius schiet op doel. Kokanskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - FK Mintis 0:3

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolaños komt het veld opgelopen. Galkauskas komt het veld opgelopen. Jakubonis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Galkauskas met een sublieme pass. Dobilevičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidaurre. Vidaurre krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave geeft een hoge lob. Sillamo kopt de bal weg. Špėlys rent richting de bal. Špėlys haalt uit met een fantastische trap. Kokanskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenachovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Binevičius raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Binevičius neemt zijn aanloop. Kokanskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - FK Mintis 0:4

86e minuut.
Sillamo rent richting de bal. Sillamo passt de bal in één keer door. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius draait met de bal, schiet en ... Kokanskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - FK Mintis 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 55%, FK Mintis 45%.
FK Sensation - FK Mintis 0:5