Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: Colt FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2827
Colt FC FK Pavilnys
Normal Tactiek 532W
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Skacevičius onderschept slim de pass. Ostaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu passt de bal met de wreef. Câmara is nu in balbezit. Câmara draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - FK Pavilnys 0:1

5e minuut.
Daar is Skacevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skacevičius speelt de bal door. Sidaravičius heeft problemen om de bal te vangen. Jęsiak onderschept slim de pass. Jęsiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - FK Pavilnys 0:2

15e minuut.
Jęsiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jęsiak geeft een lange en hoge pass. Tranauskis heeft problemen om de bal te vangen. Câmara rent richting de bal. Câmara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - FK Pavilnys 0:3

18e minuut.
Mirga is nu in balbezit. Mirga passt de bal zonder na te denken. Jęsiak rent richting de bal. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - FK Pavilnys 0:4

19e minuut.
Kristupas rent richting de bal. Kristupas met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ramšas de bal onder controle te krijgen. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gusinu met de inworp. Mirga bereikt de bal nog maar net als eerste. Skacevičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Skacevičius naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Gusinu passt de bal in één keer door. Câmara is nu in balbezit. Câmara passt de bal in één keer door. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusinu passt de bal in één keer door. Câmara is nu in balbezit. Câmara draait met de bal, schiet en ... Geonas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cepeda neemt de hoekschop. Câmara is nu in balbezit. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Svatkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Câmara met een snelle inworp. Mosejauskas is nu in balbezit. Jęsiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jęsiak haalt uit met een fantastische trap. Svatkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - FK Pavilnys 0:5

40e minuut.
Ramšas geeft een hoge lob. Ostaşu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tranauskis de bal onder controle te krijgen. Câmara is nu in balbezit. Câmara schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colt FC 74%, FK Pavilnys 26%.
Colt FC - FK Pavilnys 0:5

46e minuut.
López Velázquez komt het veld opgelopen. Canapicchi komt het veld opgelopen. Stadnik komt het veld opgelopen. Apostolidis komt het veld opgelopen. Marcel komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Cepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostaşu geeft een hoge lob. Câmara heeft problemen om de bal te vangen. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Svatkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramšas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšas geeft een lange en hoge pass. Bazylewicz kopt de bal weg. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara schiet op doel. Svatkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - FK Pavilnys 0:6

65e minuut.
Ostaşu passt de bal in één keer door. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Câmara de bal. Câmara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ostaşu met een sublieme pass. Cepeda rent richting de bal. Cepeda speelt de bal door. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - FK Pavilnys 0:7

73e minuut.
Sidaravičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidaravičius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cepeda met de inworp. Mosejauskas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cepeda geeft een hoge lob. Svatkauskas met een sublieme pass. Cepeda kopt de bal weg. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mosejauskas is nu in balbezit. Mosejauskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Sidaravičius de bal. Stadnik onderschept slim de pass. Stadnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colt FC 81%, FK Pavilnys 19%.
Colt FC - FK Pavilnys 0:7