Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Oranges FKoras
aide Tactiek Spider
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 34.4
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Chisamovas geeft een hoge lob. Komlósi heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - FKoras 1:0

24e minuut.
Komlósi geeft een hoge lob. Najdecki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Šaraškinas de bal onder controle te krijgen. Ivan is nu in balbezit. Ivan draait met de bal, schiet en ... Szczuka bokst de bal weg.

29e minuut.
Opov controleert de bal met de borst. Opov met een sublieme pass. Bikmulinas met een sublieme pass. Bersenas rent richting de bal. Bersenas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Mara passt de bal met de wreef. Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius passt de bal met de wreef. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Ulčickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Opov heeft problemen om de bal te vangen. Opov passt de bal zonder na te denken. Chisamovas is nu in balbezit. Chisamovas geeft de bal voor. Czerwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Czerwiński onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paukevičius neemt de hoekschop. Bersenas kan de bal niet met de borst controleren. Bersenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - FKoras 2:0

42e minuut.
Doeltrap. Ulčickas trapt de bal weg. Bikmulinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - FKoras 3:0

43e minuut.
Najdecki met een sublieme pass. Mara rent richting de bal. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 38%, FKoras 62%.
Les Oranges - FKoras 3:0

48e minuut.
Chisamovas is nu in balbezit. Chisamovas geeft de bal voor. Klungelig pakt Komlósi de bal. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Odminys met een snelle inworp. Bikmulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikmulinas passt de bal in één keer door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - FKoras 4:0

53e minuut.
Komlósi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chisamovas met de inworp. Klungelig pakt Bersenas de bal. Bersenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chisamovas geeft een hoge lob. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komlósi is nu in balbezit. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński schiet op doel. Ulčickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mulajevas verovert de bal door een tackle van achteren. Šaraškinas is nu in balbezit. Šaraškinas geeft een hoge lob. Bersenas kopt de bal weg. Czerwiński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Odminys met de inworp. Chisamovas is nu in balbezit. Chisamovas geeft de bal voor. Czerwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 40%, FKoras 60%.
Les Oranges - FKoras 4:0