Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: SMEKDUOBĖ Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36827
SMEKDUOBĖ DELTA*FC ATLETHIK
NEW Tactiek CIMORRON
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Roma passt de bal met de wreef. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Onskulis is nu in balbezit. Onskulis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Inworp. Šargić met de inworp. Telles rent richting de bal. Onskulis verovert de bal door een tackle van achteren. Onskulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma met een sublieme pass. Onskulis is nu in balbezit. Onskulis schiet op doel. Lienlaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Josefi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mirilovič met de inworp. León geeft een hoge lob. Dansokho maakt een snoekduik en kopt de bal. Samukaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Onskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roma. Roma krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nienartowicz is nu in balbezit. Nienartowicz geeft de bal voor. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen schiet op doel. Samukaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Šargić is nu in balbezit. Šargić geeft een hoge lob. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho draait met de bal, schiet en ... Samukaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič met een sublieme pass. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Samukaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - DELTA*FC ATLETHIK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 55%, DELTA*FC ATLETHIK 45%.
SMEKDUOBĖ - DELTA*FC ATLETHIK 0:1

55e minuut.
Mendoza passt de bal met de wreef. Petäjäjärvi is nu in balbezit. Faiferis begaat een overtreding. Faiferis krijgt een gele kaart. Petäjäjärvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Buenaventura komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Abed Yaseen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Avren komt het veld opgelopen. Vanzin komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaudickas met een sublieme pass. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič geeft de bal voor. Buenaventura krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nienartowicz speelt de bal door. Šalimovas rent richting de bal. Buenaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... Samukaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - DELTA*FC ATLETHIK 0:2

85e minuut.
Šargić heeft problemen om de bal te vangen. Celujevas onderschept slim de pass. Celujevas geeft een hoge lob. Onskulis rent richting de bal. Onskulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Šargić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šargić geeft een hoge lob. Buenaventura kopt de bal weg. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 58%, DELTA*FC ATLETHIK 42%.
SMEKDUOBĖ - DELTA*FC ATLETHIK 0:2