Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
* Fc Superteam * Les Oranges
new_5-5 Tactiek aide
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Bikmulinas kan de bal niet met de borst controleren. Küffer rent richting de bal. Küffer probeert naar een medespeler te passen. Lukašonokas is nu in balbezit. Lukašonokas schiet op doel. Szczuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Bikmulinas kopt de bal weg. Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius geeft de bal voor. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Rubašius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Millán heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Rubašius bokst de bal weg.

10e minuut.
Anzelis kopt de bal weg. Küffer is nu in balbezit. Küffer passt de bal in één keer door. Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašonokas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Les Oranges 1:0

11e minuut.
Mulajevas probeert naar een medespeler te passen. Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašonokas heeft problemen om de bal te vangen. Lukašonokas schiet op doel. Szczuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Les Oranges 2:0

19e minuut.
Paukevičius passt de bal in één keer door. Chisamovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisamovas passt de bal in één keer door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Anzelis geeft een lange en hoge pass. Mulajevas kopt de bal weg. Opov met een sublieme pass. Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius geeft een hoge lob. Rubašius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * Fc Superteam * 55%, Les Oranges 45%.
* Fc Superteam * - Les Oranges 2:0

56e minuut.
Bersenas is nu in balbezit. Anzelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bersenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bikmulinas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czerwiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bikmulinas rent richting de bal. Bikmulinas met een sublieme pass. Chisamovas met een sublieme pass. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Paukevičius passt de bal met de wreef. Anzelis is nu in balbezit. Anzelis geeft een lange en hoge pass. Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašonokas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * Fc Superteam * 56%, Les Oranges 44%.
* Fc Superteam * - Les Oranges 2:0