Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: Seasky Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21671
Seasky Colt FC
Mano_dabar Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 22.3
excellent Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Condorcanqui verovert de bal door een tackle van achteren. Condorcanqui passt de bal met de wreef. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Geonas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svatkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Tranauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kietis verovert de bal door een tackle van achteren. Kietis probeert naar een medespeler te passen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Svatkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 1:0

20e minuut.
Blume geeft een hoge lob. Svatkauskas probeert naar een medespeler te passen. Kietis kopt de bal weg. Condorcanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Condorcanqui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisenko passt de bal met de wreef. Condorcanqui is nu in balbezit. Condorcanqui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Musuła met een sublieme pass. Daar is Kietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kietis passt de bal zonder na te denken. Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 2:0

29e minuut.
Chiappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappella probeert naar een medespeler te passen. Borisenko speelt de bal door. Daar is Condorcanqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condorcanqui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Trakūnas kopt de bal weg. Drutys heeft problemen om de bal te vangen. Kaukėnas is nu in balbezit. Kaukėnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lorenc met een harde bal richting middenveld. Borisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisenko passt de bal in één keer door. Kietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kietis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Drutys geeft een lange en hoge pass. Ramšas heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Geonas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blume geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Condorcanqui krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geonas trapt de bal weg. Kietis kopt de bal weg. Daar is Condorcanqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condorcanqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chiappella speelt de bal door. Kietis rent richting de bal. Kietis probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Svatkauskas met een harde bal richting middenveld. Borisenko kopt de bal weg. Tranauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Condorcanqui onderschept slim de pass. Condorcanqui geeft de bal voor. Svatkauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nešukaitis komt het veld opgelopen. Güleç komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 28%, Colt FC 72%.
Seasky - Colt FC 3:0

51e minuut.
Klungelig pakt Condorcanqui de bal. Tranauskis maakt een afschuwelijke overtreding. Condorcanqui raakt geblesseerd tijdens het duel. Kietis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Drutys bereikt de bal nog maar net als eerste. Drutys geeft de bal voor. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Svatkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 4:0

56e minuut.
Sidaravičius verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Mosejauskas rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 5:0

58e minuut.
Kietis met de inworp. Güleç geeft de bal voor. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Svatkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 6:0

59e minuut.
Skimundris met een sublieme pass. Daar is Nešukaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nešukaitis probeert naar een medespeler te passen. Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Rosano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kristupas is nu in balbezit. Kietis onderschept slim de pass. Kietis geeft de bal voor. Rosano heeft problemen om de bal te vangen. Rosano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Kietis met een snelle inworp. Tranauskis onderschept slim de pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 7:0

67e minuut.
Daar is Kietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kietis passt de bal in één keer door. Rosano is nu in balbezit. Rosano haalt uit met een fantastische trap. Svatkauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 8:0

69e minuut.
Daar is Kietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güleç is nu in balbezit. Güleç passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Güleç is nu in balbezit. Güleç passt de bal zonder na te denken. Nešukaitis probeert naar een medespeler te passen. Rosano rent richting de bal. Rosano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 9:0

74e minuut.
Musuła passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tranauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Musuła geeft een hoge lob. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosano is nu in balbezit. Rosano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 10:0

78e minuut.
Kietis passt de bal in één keer door. Daar is Rosano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosano passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 11:0

82e minuut.
Crăcan kopt de bal weg. Tranauskis rent richting de bal. Rosano verovert de bal door een tackle van achteren. Rosano schiet op doel. Svatkauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chiappella kopt de bal weg. Crăcan rent richting de bal. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Svatkauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 12:0

84e minuut.
Colón passt de bal in één keer door. Kietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kietis speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 13:0

87e minuut.
Skimundris bereikt de bal nog maar net als eerste. Skimundris geeft de bal voor. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 14:0

88e minuut.
Rosano passt de bal in één keer door. Kietis rent richting de bal. Kietis passt de bal in één keer door. Rosano heeft problemen om de bal te vangen. Rosano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kietis is nu in balbezit. Kietis geeft de bal voor. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. Svatkauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Colt FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 13%, Colt FC 87%.
Seasky - Colt FC 15:0