Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pavilnys FK Mintis
532WD Tactiek ruru 1
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Špėlys is nu in balbezit. Callaerts rent richting de bal. Špėlys onderschept slim de pass. Špėlys geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňo geeft de bal voor. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Câmara krijgt zijn hoofd ertegen. Švagžlis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Naganovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Binevičius rent richting de bal. Mazgis rent richting de bal. Mazgis schiet op doel. Fusi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dobilevičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Czyżewski de bal. Špėlys begaat een overtreding. Špėlys krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Czyżewski kopt de bal weg. Sillamo is nu in balbezit. Sillamo speelt de bal door. Daar is Dobilevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobilevičius geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Czyżewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Špėlys met een snelle inworp. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo passt de bal zonder na te denken. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Binevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Švagžlis trapt de bal weg van het doel. Binevičius is nu in balbezit. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Naganovičius passt de bal met de wreef. Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys passt de bal in één keer door. Binevičius rent richting de bal. Binevičius schiet op doel. Fusi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bazylewicz kopt de bal weg. Daar is Naganovičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brunati heeft problemen om de bal te vangen. Naganovičius speelt de bal door. Alemão rent richting de bal. Binevičius onderschept slim de pass. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. Fusi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pavilnys 64%, FK Mintis 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Pavilnys - FK Mintis 0:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fado komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Staňo passt de bal in één keer door. Czyżewski rent richting de bal. Špėlys verovert de bal door een tackle van achteren. Špėlys draait met de bal, schiet en ... Fusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FK Mintis 0:1

71e minuut.
Naganovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naganovičius passt de bal met de wreef. Alemão rent richting de bal. Binevičius onderschept slim de pass. Binevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Callaerts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys geeft een lange en hoge pass. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. Fusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pavilnys 54%, FK Mintis 46%.
FK Pavilnys - FK Mintis 0:1