Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: FKoras Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
FKoras FC Pokeris
Spider Tactiek 5-3-2 new
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 41.6
redelijk Schieten redelijk
matig Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Letocha geeft de bal voor. Hába heeft problemen om de bal te vangen. Kroczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Komlósi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karcıoğlu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FC Pokeris 0:1

12e minuut.
Lekešys passt de bal met de wreef. Letocha met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FC Pokeris 0:2

22e minuut.
Strumkis rent richting de bal. Strumkis speelt de bal door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoyan is nu in balbezit. Egoyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mara is nu in balbezit. Mara speelt de bal door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Ulčickas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FC Pokeris 0:3

41e minuut.
Romaszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Letocha de bal. Letocha speelt de bal door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Ulčickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKoras 67%, FC Pokeris 33%.
FKoras - FC Pokeris 0:3

52e minuut.
Letocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Letocha geeft de bal voor. Kroczewski met een sublieme pass. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kroczewski geeft de bal voor. Płomiński kopt de bal weg. Letocha rent richting de bal. Letocha geeft een lange en hoge pass. Rouissi springt en kopt de bal. Ulčickas bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Letocha neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rouissi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FC Pokeris 0:4

72e minuut.
Ploaie geeft een lange en hoge pass. Letocha geeft een lange en hoge pass. Rouissi kopt de bal weg. Kroczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczewski geeft de bal voor. Ulčickas bokst de bal weg. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FC Pokeris 0:5

80e minuut.
Ivan geeft de bal voor. Daszek kan de bal niet met de borst controleren. Daszek geeft de bal voor. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ulčickas bokst de bal weg. Daar is Franskaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Letocha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rouissi krijgt zijn hoofd ertegen. Ulčickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Ploaie is nu in balbezit. Najdecki verovert de bal door een tackle van achteren. Najdecki schiet op doel. Ihonin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FC Pokeris 1:5

84e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara is nu in balbezit. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lekešys probeert naar een medespeler te passen. Kroczewski probeert naar een medespeler te passen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Ulčickas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Komlósi is nu in balbezit. Rouissi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FKoras - FC Pokeris 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKoras 64%, FC Pokeris 36%.
FKoras - FC Pokeris 1:6