Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:02
  • Competitiewedstrijd: III Lyga.01
  • Stadion: Balandis Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2990
Balandis Prisigėrę Gibonai
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Dasevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbšis is nu in balbezit. Sudaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudaris geeft een lange en hoge pass. Urbšis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vitkūnas passt de bal met de wreef. Šalpis is nu in balbezit. Met opzet legt Rudakas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rudakas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Citrinavičius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daukus met de inworp. Vitkūnas rent richting de bal. Vitkūnas geeft een lange en hoge pass. Žigajevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Svidaravičius verovert de bal door een tackle van achteren. Vitkūnas rent richting de bal. Vitkūnas passt de bal met de wreef. Šalpis rent richting de bal. Šalpis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Bykovas de bal. Plienaitis onderschept slim de pass. Plienaitis passt de bal in één keer door. Liūdžius rent richting de bal. Liūdžius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 43%, Prisigėrę Gibonai 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balandis - Prisigėrę Gibonai 0:0

49e minuut.
Vitkūnas is nu in balbezit. Svidaravičius verovert de bal door een tackle van achteren. Šalpis onderschept slim de pass. Vitkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkūnas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Svidaravičius geeft een hoge lob. Inworp. Urbšis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkūnas schiet op doel. Žigajevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bliacheris met de inworp. Solovjovas rent richting de bal. Solovjovas passt de bal in één keer door. Liūdžius is nu in balbezit. Liūdžius geeft een lange en hoge pass. Paal!

79e minuut.
Vitkūnas passt de bal met de wreef. Liūdžius geeft de bal voor. Klungelig pakt Stancelis de bal. Kurkulis is nu in balbezit. Kurkulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stancelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Solovjovas is nu in balbezit. Solovjovas speelt de bal door. Vitkūnas is nu in balbezit. Vitkūnas haalt uit met een fantastische trap. Žigajevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ūkanis geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daukus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šalpis rent richting de bal. Šalpis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 48%, Prisigėrę Gibonai 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balandis - Prisigėrę Gibonai 0:0