Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beprotiški Bedančiai FK Karaliai
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Virbauskis geeft de bal voor. Žilinas is nu in balbezit. Bukrejevas onderschept slim de pass. Baltasevičius is nu in balbezit. Baltasevičius haalt uit met een fantastische trap. Burovcovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Urmilevičius passt de bal zonder na te denken. Strockaitis geeft een lange en hoge pass. Fuks heeft problemen om de bal te vangen. Purtikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Purtikas haalt uit met een fantastische trap. Miodišauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bukrejevas rent richting de bal. Bukrejevas met een sublieme pass. Batalauskas controleert de bal met de borst. Purtikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Purtikas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skruibis rent richting de bal. Juodžius begaat een overtreding. Skruibis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skruibis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Purtikas heeft problemen om de bal te vangen. Purtikas schiet op doel. Fuks probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Jeciunskas met de inworp. Bukrejevas rent richting de bal. Baltasevičius onderschept slim de pass. Baltasevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beprotiški Bedančiai 50%, FK Karaliai 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beprotiški Bedančiai - FK Karaliai 0:0

53e minuut.
Baltasevičius passt de bal in één keer door. Tilius rent richting de bal. Tilius speelt de bal door. Purtikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Purtikas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Virbauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilius verovert de bal door een tackle van achteren. Tilius probeert naar een medespeler te passen. Purtikas rent richting de bal. Purtikas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beprotiški Bedančiai 61%, FK Karaliai 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beprotiški Bedančiai - FK Karaliai 0:0