Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šiaurės Meistrai FC Kariai
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Uliackas met een sublieme pass. Kostigovas rent richting de bal. Kostigovas passt de bal zonder na te denken. Tuškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Simanauskis is nu in balbezit. Simanauskis geeft een lange en hoge pass. Dilis kopt de bal weg. Jurjonis is nu in balbezit. Jurjonis draait met de bal, schiet en ... Makarkovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Postonogovas rent richting de bal. Jurjonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliackas begaat een overtreding. Uliackas krijgt een gele kaart. Jurjonis raakt geblesseerd tijdens het duel. Simanauskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kostigovas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vensauskas de bal onder controle te krijgen. Tuškevičius is nu in balbezit. Mažonavičius rent richting de bal. Mažonavičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Meistrai - FC Kariai 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Meistrai 57%, FC Kariai 43%.
Šiaurės Meistrai - FC Kariai 1:0

55e minuut.
Dilis geeft een hoge lob. Inworp. Kulakovičius met de inworp. Postonogovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Postonogovas draait met de bal, schiet en ... Makarkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kanteikis met een sublieme pass. Uliackas is nu in balbezit. Deglius begaat een overtreding. Uliackas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Uliackas kan niet meer verder spelen. Maciejauskas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Deglius passt de bal met de wreef. Jurjonis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciejauskas. Maciejauskas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kostigovas met een sublieme pass. Poliškevičius speelt de bal door. Tuškevičius rent richting de bal. Tuškevičius haalt uit met een fantastische trap. Mažonavičius kan de bal niet met de borst controleren. Šlamašauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mažonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažonavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Meistrai 57%, FC Kariai 43%.
Šiaurės Meistrai - FC Kariai 1:0