Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakarų Vėjai Balandis
Normal Tactiek 541
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kurlenzkas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitokas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šmidtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmidtas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tarankevičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurlenzkas de bal. Nagibinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nagibinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagibinas haalt uit met een fantastische trap. Motkevičius bokst de bal weg.

9e minuut.
Daublys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarankevičius de bal. Citovičius probeert naar een medespeler te passen. Šmidtas is nu in balbezit. Šmidtas passt de bal in één keer door. Motkevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dasevičius met een snelle inworp. Urbšis geeft de bal voor. Citovičius kopt de bal weg. Urbšis rent richting de bal. Urbšis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Duchovskis met een snelle inworp. Citovičius geeft de bal voor. Nagibinas is nu in balbezit. Nagibinas schiet op doel. Motkevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Urbšis met een snelle inworp. Daublys verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Vitkūnas de bal onder controle te krijgen. Daukus bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukus geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 55%, Balandis 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vakarų Vėjai - Balandis 0:0

61e minuut.
Daublys onderschept slim de pass. Daublys geeft een hoge lob. Daar is Kurlenzkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šmidtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmidtas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Solovjovas probeert naar een medespeler te passen. Daukus is nu in balbezit. Bykovas probeert naar een medespeler te passen. Šalpis rent richting de bal. Šalpis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tarankevičius passt de bal zonder na te denken. Vitkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkūnas passt de bal in één keer door. Šalpis is nu in balbezit. Šalpis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Solovjovas is nu in balbezit. Solovjovas geeft een lange en hoge pass. Kontrimavičius heeft problemen om de bal te vangen. Šalpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalpis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Solovjovas probeert naar een medespeler te passen. Vitkūnas rent richting de bal. Vitkūnas probeert naar een medespeler te passen. Šalpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalpis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daukus geeft een lange en hoge pass. Dasevičius is nu in balbezit. Martinėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Martinėnas geeft een hoge lob. Daukus kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vitkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkūnas geeft een lange en hoge pass. Citovičius probeert de bal met de borst te controleren. Solovjovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solovjovas schiet op doel. Zauras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 65%, Balandis 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vakarų Vėjai - Balandis 0:0